- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
válasz
Attila xy #476 üzenetére
Google drive az 5GB-ot ad és nem kell hozzá net, létre tudsz hozni a gépeden egy mappát amibe beleteheted a fájlokat és már tölti is fel, plusz mobilon/tableten is van offline elérhetőség, csak be kell kapcsolni az adott fájlnál és onnantól elérhető bármikor. Szerintem ez addig ad 5GB-ot, amíg meg nem növelik, a nagyobb tárhelyért kell csak fizetni.
A bittorrent sync lesz még érdekes, ha elkészül a mobil kliens. Ott nincs szerver, több eszköz között akkor szinkronizál ha legalább kettő egyszerre fut. Pl fotók biztonsági másolatához elég jó program. Meg ha egyszerre több gépet használsz és kellenek fájlok, és nem gond hogy amíg áttöltöd egyikről a másikra mindkettőnek mennie kell, akkor jobb mint a drive meg a társai, mert nincs méretkorlát és nem is egy idegen szerveren tárolod a fontos adatokat.
-
peestee83
aktív tag
válasz
Attila xy #476 üzenetére
Akkor lehet én emlékszem rosszul, és nem végleges....
A Drive 5 GB ingyen tárhelyet ad, a fájlméret korlátlan, de bizonyos megkötések vannak, például exe állomány nem tölthető fel rá, mert veszélyes. Itt van beállítás, hogy offline módban is elérd a dolgokat - még nem próbáltam.
De én többet is használok, jól jön az ingyen tárhely.
A felhő alapú tárolásnál - letöltésnél - módosításnál alapkövetelmény az online elérés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új - Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 5G 256GB
- Tolino Vision 4 HD Ebook olvasó Háttérvilágítás, wifi,8 GB, 6"
- Bomba ár! Dell Latitude 7212 Rugged Extreme - i7-8G I 16GB I 256SSD I 11,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- iPad 9 64GB wifi + cellular. dobozos, hibátlan.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest