- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Netfone
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
MRT001
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Vásárlás előtt állok még. Eddig nagyon szimpatikus amit olvashattam általatok a gépről.
Amit nem láttam és érdekelne:
1. T-Mobilos web-stickről működik-e a net? Illetve ha arról nem, akkor bámelyik honos hálózat stickjéről működik-e? Sajnos bizonyos helyzetekbe rá lennék kényszerlüve, így ez egy igen lényeges kérdés nálam.
2. Mivel nekem február elejére kell a gép, szerintetek érdemes-e még várnom - esetleges újítások, frissítések, akár árcsökkenésmiatt -, vagy intézhetem bármikor. Az ED-nél venném a gépet.
3. Szeretnék bele vásárolni memória kártyát. Melyik az a kártya amivel szépen fut: Class 4 - 6 - 8 - 10? Úgy tudom vannak olyan készülékek, amik érzékenyek a class 8 - 10-re és nem gyorsabbak lesznek, hanem lassabbak.
Autós töltő majd engem is érdekelne, ha esetleg tudtok elérhetőséget....Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem biztos, hogy fenntartható az Apple iPhone-ok menetelése
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- LG LCD és LED TV-k
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest