- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Nekem azért nem felesleges az sd, mert nem akarok mindig kilógó kanócot. Kinéztem egy 32GB-os gyors kártyát, jó lesz az
Nem is tervezem sokáig megtartani, de még nem jött ki a 10-es verziója, abban van 3G is, állandóra azt akarom.
Tv-m az passz, samu 42" FHD, kb ennyit tudok róla.Játékok nem hw miatt érdekel, nemrég volt egy Crystal tabom, sok game nem indult el, pl angry birds se, hw-e olyan mint a prime duonak. És hát ez a tabi is kínai csak matricázva.
-
Prof01
veterán
-
[w]
őstag
köszi, korcsillio-nak is!
járt nálam egy kínai tab és azon meglepődve tapasztaltam, hogy ott a karikán kint csücsül minden háttérben még futó app, így akár a böngészőre bökéssel is feloldható a lockscreen és akkor egyből odaugrik.
nyilván ez android verzió kérdése is, de már nem tudom azon milyen volt, mert elvitték, emlékezni meg luxus...
-
-
gabor76
csendes tag
-
XeeN
senior tag
Ezekre az infókra céloztam amikor azt írtam, hogy a száraz adatokkal tisztában vagyok. Ezek szerint a teszt programok nem mérvadóak, bár az ember fia úgy gondolná, legalább a benchmarkok programozói ki akarják hozni a készülékekből a maximumot. A Mali 400 már nem mai darab, hogy ne használják ki mind a 4 magot.
-
polgi803
őstag
Akkor majd mindenképp fel kell raknom, ha betellik a memo?! És amíg nincs SD-m? Addig azért le tudok szedni pár alkalmazást? Vagy mire jó a 4 giga alapból? Nem értem...film,meg kép,meg ilyesmi tárolásra kizárólag? És,ha fontosabb alkalmazás kell,de betellik akkor azért kell a Root,hogy azután az SD-re tudja pakolni azután?! ...vagy...rossz az értelmezésem?
-
korcsillio
addikt
Így,de még nem próbáltam... vagy az APP2SD.
-
zeri77
csendes tag
Sokkal erősebb, mint egy Concorde Tab One-ban, valamivel erősebb mint egy Apollo Quicky 732 tabletben, de kicsivel gyengébb, mint egy Nokia C5-03 mobiltelefonban (na ez most biztos nagy segítség volt
). Eddig a legerősebb, amivel tabletben találkoztam, nemtudom mivel lehetne mérni?
-
N.Zola89
csendes tag
az ElektroSzalon-ban volt még 1db,amit holnap ki is szállítanak. le is kellett mondanom ezért a folyamatban lévő megrendelést az EDigitaltól,mert onnan egy Concorde Play-t rendeltem,viszont az csak kedden jött volna meg és 7ezerrel drágább lett volna,és már nem bírok várni
.remélem hogy nem bánom meg hogy töröltem a play-t és elfogadtam a pro duo-t,gyanús hogy hogy lett az Elektroszalonban hirtelen azaz 1 db,remélem nem egy hibásat vittek vissza és azt akarják rám sózni
-
N.Zola89
csendes tag
köszönöm. am egyébként most hívtam a focuscamerát,azt mondták hogy kedden jön meg a pro duo,én már nem hiszek nekik mert mondtak már vagy ezer időpontot meg dátumot,szóval lemondtam a rendelést,és megrendeltem helyette a concorde tab play-t,remélem max hétfőig megjön
ja ha valaki a Prime Duo-n gondolkozik,a laptopszalonban van raktáron
de a play-t én spec jobb vételnek tartom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest