Hirdetés
- iPhone topik
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok,
A segítségeteket szeretném kérni. Elolvastam az összes hozzászólást ebben a témában. Az alap szoftver van a tabletemen és ki szerettem volna rootolni, de egyszerűen a számítógép nem volt hajlandó felismerni az eszközömet. Az eszközkezelőben ACER xdb eszközként telepítette fel, mint windows 7, mint windows xp rendszeren egyaránt. Feltelepítettem a super One clicket, de a check drivernél semmit nem csinált.Feltelepítettem azt a kínia rott programot, ahol piros szöveg színnel jelenik meg a root...fel is ismeri a telefonomat, de a root megnyomása után hibára fut a készülék.Letöltöttem az RKandroidtoolt, hogy flashelni tudjama készüléket , de No foudn RKAndroid rock usb hibát kapok. Láttam, hogy a könyvtárban van driver mappa , de az eszközkezelőben nincsen felkiáltó jeles eszközöm..csak ez az ACER xdb eszköz...ha letörlöm ezt az ACER xdb eszközt, és manuálisan próbálom feltelepíteni az RKandroidtools driver mappában található fájlokkal hibára fut a driver feltelepítés...mit csinálok rosszul?Van valakinek ötlete?Prívátban is jó...előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- OLED TV topic
- gerner1
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Crimson Desert
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Új Apple Pencil (2nd gen)
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- Samsung PM9C1b 1TB M.2 PCIe Gen4 SSD! 7.100-6.700MB/s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
- Apple iPhone 14 128GB Blue Karcmentes állapot 92% akkumulátor
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest