Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jumbozorz

senior tag

Sziasztok,

A segítségeteket szeretném kérni. Elolvastam az összes hozzászólást ebben a témában. Az alap szoftver van a tabletemen és ki szerettem volna rootolni, de egyszerűen a számítógép nem volt hajlandó felismerni az eszközömet. Az eszközkezelőben ACER xdb eszközként telepítette fel, mint windows 7, mint windows xp rendszeren egyaránt. Feltelepítettem a super One clicket, de a check drivernél semmit nem csinált.Feltelepítettem azt a kínia rott programot, ahol piros szöveg színnel jelenik meg a root...fel is ismeri a telefonomat, de a root megnyomása után hibára fut a készülék.Letöltöttem az RKandroidtoolt, hogy flashelni tudjama készüléket , de No foudn RKAndroid rock usb hibát kapok. Láttam, hogy a könyvtárban van driver mappa , de az eszközkezelőben nincsen felkiáltó jeles eszközöm..csak ez az ACER xdb eszköz...ha letörlöm ezt az ACER xdb eszközt, és manuálisan próbálom feltelepíteni az RKandroidtools driver mappában található fájlokkal hibára fut a driver feltelepítés...mit csinálok rosszul?Van valakinek ötlete?Prívátban is jó...előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák