Új hozzászólás Aktív témák
-
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok,
A segítségeteket szeretném kérni. Elolvastam az összes hozzászólást ebben a témában. Az alap szoftver van a tabletemen és ki szerettem volna rootolni, de egyszerűen a számítógép nem volt hajlandó felismerni az eszközömet. Az eszközkezelőben ACER xdb eszközként telepítette fel, mint windows 7, mint windows xp rendszeren egyaránt. Feltelepítettem a super One clicket, de a check drivernél semmit nem csinált.Feltelepítettem azt a kínia rott programot, ahol piros szöveg színnel jelenik meg a root...fel is ismeri a telefonomat, de a root megnyomása után hibára fut a készülék.Letöltöttem az RKandroidtoolt, hogy flashelni tudjama készüléket , de No foudn RKAndroid rock usb hibát kapok. Láttam, hogy a könyvtárban van driver mappa , de az eszközkezelőben nincsen felkiáltó jeles eszközöm..csak ez az ACER xdb eszköz...ha letörlöm ezt az ACER xdb eszközt, és manuálisan próbálom feltelepíteni az RKandroidtools driver mappában található fájlokkal hibára fut a driver feltelepítés...mit csinálok rosszul?Van valakinek ötlete?Prívátban is jó...előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest