- Mobil flották
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby 007
újonc
Sziasztok! Két hónapja vettem egy Prestigio tabletet és gyorsan kiderült, hogy becsaptak (gondolom a gyártó)!! Azt vettem észre, hogy nagyon gyorsan merül a tab (szinte egy napot sem bír zsír új akkuval). Gyanús volt, felpakoltam 3 appot ami megmutatja milyen akku rejlik ebben a masinában. Mint kiderült egy 4700mAh li-ion foglal benne helyet. A gond csak az,hogy mind a reklámban mint a dobozán mind a hivatalos honlapon 8000 mAh LI-POLYMER hosszú élettartamú akku van. Természetesen visszavittem a boltba ahol értetlenül álltak a dolog előtt. Elküldték a szervízükbe ahol 1,5 hónapot volt. Napokban kaptam vissza érintetlenül!! Nem fogadták el a reklamációmat... Pereljem a gyártót címmel.
Nos perelni nem fogok talán érthető miért.. A kérdésem az lenne hozzátok ,hogy aki vett ilyen tabot annak mi a tapasztalata. Titeket is átvertek? Na meg persze azt is jó lenne tudni, hogy milyen (melyik) akkut tudnátok ajánlani a készülékbe? Mert így nem tudom használni. Töltőt vihetem magammal mindig.. Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest