- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indiant
addikt
Fw oldal.: [link]
-
Norby 007
újonc
Sziasztok! Két hónapja vettem egy Prestigio tabletet és gyorsan kiderült, hogy becsaptak (gondolom a gyártó)!! Azt vettem észre, hogy nagyon gyorsan merül a tab (szinte egy napot sem bír zsír új akkuval). Gyanús volt, felpakoltam 3 appot ami megmutatja milyen akku rejlik ebben a masinában. Mint kiderült egy 4700mAh li-ion foglal benne helyet. A gond csak az,hogy mind a reklámban mint a dobozán mind a hivatalos honlapon 8000 mAh LI-POLYMER hosszú élettartamú akku van. Természetesen visszavittem a boltba ahol értetlenül álltak a dolog előtt. Elküldték a szervízükbe ahol 1,5 hónapot volt. Napokban kaptam vissza érintetlenül!! Nem fogadták el a reklamációmat... Pereljem a gyártót címmel.
Nos perelni nem fogok talán érthető miért.. A kérdésem az lenne hozzátok ,hogy aki vett ilyen tabot annak mi a tapasztalata. Titeket is átvertek? Na meg persze azt is jó lenne tudni, hogy milyen (melyik) akkut tudnátok ajánlani a készülékbe? Mert így nem tudom használni. Töltőt vihetem magammal mindig.. Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest