Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nbware

senior tag

válasz pogi7 #53 üzenetére

Ilyesmi kepet keszit. Van hozza tok is, ilyen csusztatos es az is jol nez ki.

• Mauddip

aktív tag

válasz pogi7 #53 üzenetére

Szia,

1, képet most nem tudok felrakni, mert barátnőm épp hazavitte, de egy 2Mpixeles kamerához képest, jó fényviszonyok között tényleg éles, jó képeket csinál a hátsó kamera, az első pedig kb. csak videóhívásra jó, képminősége kb. mint egy 640*480as kameráé, rossz fényviszonyokkal.

2, Vibert próbáltam, az nekem ment, Instagramot nem használunk, de felrakta azt is a Prestigio telepítője, gondolom megy, Skype is jó, csak nem tudom azt belőni az androidos felületen, h csak kameraképet küldjön, ne kelljen videóhívást indítani.

3, A képe az IPS kijelző miatt teljesen jó, sima LCD-hez képest fényévekkel jobb, minden oldal felé bedöntve szinte vízszintes állapotig belátható. Jól olvashatóak a betűk, könyvekben és weboldalakon, facebookon is. Viszont múlt nap buszoztunk, Trónok harcát néztünk rajta közben, és nappali fényviszonyok között (a szokásos sötét képi világ miatt a trónok harcában) néha nem láttuk, h mi történik, tehát fényerő filmekben nappal nekem kevésnek tűnt. Szobában használva viszont tökéletes, néha még sok is az android felületen.

4,Hasznos dolgok? Nem tudom mire gondolsz? :) Telómon Android 4.1.2-t használok, szinte tök ugyanaz, csak tableten. Méretre akkora, h ajánlatos táskában vinni, kézben nagy lenne, zsebbe meg ugye nem fér el. Az összeszereltsége egész jó, bár szerintem, ha leejteném ripityára törne. :) Hangminősége jó, bár filmnél elég halk volt, amibe eddig belenéztem, bár ez mehet a film halk minőségére is. Külső hangszorója zenehallgtás alatt elég halk. Viszont mindent egybe vetve nagyon jól használható, egyszerű, gyors, barátnőmnek tökéletes. :)

Új hozzászólás Aktív témák