- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Nem lesz iPhone 19
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauddip
aktív tag
Szia,
1, képet most nem tudok felrakni, mert barátnőm épp hazavitte, de egy 2Mpixeles kamerához képest, jó fényviszonyok között tényleg éles, jó képeket csinál a hátsó kamera, az első pedig kb. csak videóhívásra jó, képminősége kb. mint egy 640*480as kameráé, rossz fényviszonyokkal.
2, Vibert próbáltam, az nekem ment, Instagramot nem használunk, de felrakta azt is a Prestigio telepítője, gondolom megy, Skype is jó, csak nem tudom azt belőni az androidos felületen, h csak kameraképet küldjön, ne kelljen videóhívást indítani.
3, A képe az IPS kijelző miatt teljesen jó, sima LCD-hez képest fényévekkel jobb, minden oldal felé bedöntve szinte vízszintes állapotig belátható. Jól olvashatóak a betűk, könyvekben és weboldalakon, facebookon is. Viszont múlt nap buszoztunk, Trónok harcát néztünk rajta közben, és nappali fényviszonyok között (a szokásos sötét képi világ miatt a trónok harcában) néha nem láttuk, h mi történik, tehát fényerő filmekben nappal nekem kevésnek tűnt. Szobában használva viszont tökéletes, néha még sok is az android felületen.
4,Hasznos dolgok? Nem tudom mire gondolsz?
Telómon Android 4.1.2-t használok, szinte tök ugyanaz, csak tableten. Méretre akkora, h ajánlatos táskában vinni, kézben nagy lenne, zsebbe meg ugye nem fér el. Az összeszereltsége egész jó, bár szerintem, ha leejteném ripityára törne.
Hangminősége jó, bár filmnél elég halk volt, amibe eddig belenéztem, bár ez mehet a film halk minőségére is. Külső hangszorója zenehallgtás alatt elég halk. Viszont mindent egybe vetve nagyon jól használható, egyszerű, gyors, barátnőmnek tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 6300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Blabok nyakrögzítő M méret
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest