- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
emex3
csendes tag
Nálam a filmnézés szempont volt, és igazából csak ezen a téren okozott csalódást a gép. Könyv és képregény olvasásra teljesen jó (végre úgy látom az egész oldalt, hogy el tudom olvasni a szöveget is), de filmnézésre már nem az igazi. Hiába a HD felbontás, a kép fakó, nem részletgazdag (finoman fogalmazva). Akinek fontos szempont a filmnézés, az szerintem ne ezt a gépet válassza. A versenytársakat nem ismerem, lehet, hogy azokhoz viszonyítva ennek szuper a képernyője, az én elvárásaim szerint nem az. Ezzel együtt egyáltalán nem rossz gép ez, jó ára van, stabilan működik, nem akadozik, jól össze van rakva, stb.
-
emex3
csendes tag
Én is ilyet vettem kb. egy hónapja. Nagyjából elégedett vagyok vele, de néhány dolog azért zavar. A kijelző fényereje kicsit gyenge, a színek kicsit fakók. A betekintési szögek rendben vannak. Viszont nagyon gyűjti az ujjlenyomatokat, egy-két óra nyomogatás után elég gázul néz ki a kijeltő. A 1280 x 800 felbontás ekkora méretnél már nem extra, inkább éppen elég. Az üzemidő nálam wifivel és kb. 75%-os fényerővel vegyes használat mellett kb. 4 óra körül alakul, ami azért nem nagy szám. A töltője nem érintkezik mindíg jól, van úgy hogy rádugom, de tekergetnem kell, hogy elinduljon a töltés. A wifi jól működik, nem dobja le magát, a jelerősség is rendben van. Combosabb játékokat nem próbáltam, de amit eddig letöltötem, azzal nem volt gond. Antutu benchmarkot futtatam, 8400 pont. A hátlapja plüss tapintású, amit én személy szerint annyira nem szeretek. Jár hozzá egy egész pofás tok is. Nem bántam meg, hogy megvettem, de különösebben hasra sem vagyok tőle esve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LEGO klub
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen digitális videókamerát?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- PlayStation 5
- Medence topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest