- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hamikike
tag
Ilyen árban egy 10" gépet nem azért vesz az ember, hogy esrehasson.
Ha gond nélkül, gyorsan működik, és nem akarsz (szó szerint) elélvezni a video látványtól, nem fagy, jó az aksi (nálam ennél többet bír), wifi folyamatos, stb., akkor gondolj arra, hogy némely agyonajnározott márka lehet, hogy jobb képet ad, van benne egy-két plusz, meg lassan már 8 magos cpu, egyénire szabott oprendszer, meg toll, meg 8 Mp kamera: csak 130-160 eFT az ára.
Nézd meg ezek felbontását ugyanilyen méretben, mások-e?
Én speciel nem ezen nézek videókat (ritkán), a netezésre, meg amire használom, nekem JÓ!
A megalomániás érzés végett lehet, hoy jó lenne egy 180 EfT gép, de minek?
Ehhez képest ez a gép a saját árkategóriájában veri néhány társát több mindenben, de főleg a megbízhatóság terén, ami ha utána olvasol nem utolsó szempont: miért is adtad ki a pénzed, tipródj, rohangálj a szervizhez (ha van), vagy használod nyugodtan.
Én kb. 4000 Ft forintért vettem rá egy samu tokot, ami kihajtható mint egy könyv (a sajátját eltettem) és kb. 1000 Ft-ért vettem hozzá egy tollat, hogy ne taknyozzam össze képernyőt: használat szempontjából OK.
A töltőt nem értem, nálam oké.
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új Apple Pencil C (USB C) garancia
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest