- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RumiTT
tag
Miert irja ki sokszor h tarhely megtelt? Belso memoria tenyleg megtelt ( hogyan? ) de a nand flashen 10gb van meg.
-
RumiTT
tag
Mennyire realis h 1ora alatt 10-12%-ot tolt csak?
-
RumiTT
tag
Adw launcher smart keyboardal lett a tokeletes valasztas. Nagyon jo billentyuzet!
-
RumiTT
tag
En kiproaltam par billentyuzetet, de egyikse tetszik. Egy szimpla feheret nem talaltam smi nincs tul csicsazva :-)
-
RumiTT
tag
Hogyan lehet beallitani h a menuben ne fekete hatter legyen?
Illetve melyik ingyenes alkalmazassal lehet feher billyentyut csinalni? -
RumiTT
tag
Sikerult megoldanom a wifi gondot, ciki, de en emlekeztem rosszul egy elfelejthetetlen jelszora ami midenhova ki van plkatola.
Negativum viszont, hogy kesobb lefagyott es nem indult ujra. Mindennel probalkoztam, vissza vittem es varom az ujat. 3 napos volt csak a gepem, remelem az ujjal nem lesznek ilyen gondjaim. -
RumiTT
tag
Wifinel azonositasi hiba alatt mit ert a gep? Par napja van meg, tokeletesen mukodik par helyen, de pont a koliban nem. Proxyt is allitottam de semmi, masoknak mukodik a wifi. Mit lehet ilyenkor tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest