Új hozzászólás Aktív témák
-
rabbitfriend
tag
-
rabbitfriend
tag
Ne sírásról van szó. Ez tény. Mintahogy a kontakt hibás töltő aljzat.( olvass vissza, nem én vagyok ezzel az első, de ez bizton javítható) És fura mód, tegnap 2X is lefagyott...Tegnap módom volt egy IPS paneles Overmaxot látni...Hát bizony van különbség. Nem is kicsi....De még ezzel is megbékélnék...bár...túl sok itt is a bibi, legalábbis nálam...65-ért sok volt. A hang, és a kép kulcskérdés. Az IPS panel mindent visz. Ezen túl vagyok...A hangon nem...Mint írtam, valóban vannak szint különbségek...Még egyszer: a deno videók üvöltenek! Az miért jó? Köszi a tippet...Meghallgatom.
-
hamikike
tag
Ez lehet az amit vagy kb. két hete írtam, amikor frissítettem 4.1.1 -re. Először frissített 4.1.1-re, újraindított, majd megint elkezdett telepíteni, de az lényegesen rövidebb ideig tartott. Figyelmesen olvasva a kísérő szöveget, tényleg egy második, kiegészítő frissítés zajlott.
-
Abris91
csendes tag
Sziasztok,
Én is egy Overmax SteelCore 10+ tulajdonos vagyok, és hát...... nem nagyon jött be a dolog. Folyamatos fagyások + nagyon rossz wifi, stbstb. Lényegetelen is.
Most én is vacilálok, hogy mit vegyek. Mivel az Overmaxomat egy bizonyos cégnél vettem, gondolom csak ott cserélhetem le. De ott csak PRESTIGIO MultiPad 10.1 Ultimate (PMP7100D_DUO) van, ami pedig nem a duo. Ergó van 1-2 kisebb különbség.
Szóval én is hajlottam egy ideig inkább a PRESTIGIO MultiPad 9.7 ULTRA DUO (PMP5597D_RF_DUO)-hoz, aminek jobb a procija+ aksija+ ips.
De azért előtte megnéztem, hogy milyen firmware updatek vannak hozzá. És hát lehet én vagyok nagyon béna, de egyáltalán nem találtam: link
Valaki tud ezzel kapcsolatban valamit?
Olvastam pár hozzászólással előrébb (43.), hogy 9.7-eshez nem lesz 4.1-es android. Erről tud-e valaki valamit?
Köszi szépen a válaszokat előre is. -
hamikike
tag
A custom rom engem is érdekelne, ha van értelme, és egyszerű a feltevése. Mivel a sajátja le is tölthető, és használati utasítást is mellékelnek hozzá, lehet, hogy ezt követve itt egyszerűbb, mint más eszköznél?
Pl. az automatikus településnél (nálam frissíteni kellett 4.1.1 -re) kiírta, hogy a gyökérben lévő update.img fájlt utólag töröljem (bár felajánlotta, elfogadtam) most már sajnálom, mert ezek szerint egyszerűen bemásolhattam volna bármikor és újraindulásnál újra telepítette volna (ha kellene).
Más: a hanggal hogy vagytok, halknak érzem, bár csak a video nézésnél esetleg zenénél érdekes (néha játéknál). Mivel ezeket ritkán használom eddig nagyon nem tűnt fel, nem zavart, illetve most mégis.
Tokban van, lehet, hogy ennyire letakarja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konteó topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen autót vegyek?
- OTP Bank topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest