- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- 8849 Tank 4 Pro - interpol-álom
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
hamikike
tag
válasz
eckmester #381 üzenetére
Megmondom őszintén, nem izgatott, mert nem erre vettem. Hírek, böngészés, olvasás, e-book, mostanában némi gyerekjáték (hang kell hozzá).
De én is kipróbáltam, és ha a kezemben tartottam, akkor nekem jó volt. Mellesleg eddig minden formátumot vitt, amivel találkoztam.
Az igaz, hogy kipróbáltam vag 5-6 féle lejátszót és a végén az MX-nél és VPlayernél kötöttem ki.
Lehet, hogy néhányan úgy akarják filmnézésre használni, hogy leteszik 2 méterre és azt hiszik hifi élményben lesz részük. Hát nem, de az orromtól 40 cm-re, ülve vagy ágyban, ha nem bömböl mellettem más X watton, nekem jó.
Ezért nem értem a mások problémáját, mert ha valaki egy ilyen méretű képet nézve bömbölést akar film nézése közben, akkor annak a fülével, vagy nem tudom mivel van baj.Ezek után jött itt valakinek az EQUALIZER nevű program ötlete, amit én is kipróbáltam. Ez már több, mint elég volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest