- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Csak nem növel akkukapacitást a Samsung
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luser2000
addikt
Köszönöm szépen a gyors választ.
Gebedjek meg, de nem találok olyan konstrukciót a Tele2.hr honlapján, amit írtál (azaz 20 kunás kártya). Biztos ez a gyenge horvát tudásomnak köszönhető.
Én ezekre bukkantam.Fontos kérdés, hogy ezt mindenféle adminisztráció nélkül lehet intézni?
Csak Tele2 ügyfélszolgálaton lehet kapni, vagy esetleg "úton-útfélen"?Vagy inkább menjek át a másik topicba?
Köszi szépen!
-
Sztbeni
őstag
szóval ha megyek, akkor megveszem a benzinkúton, minden irat nélkül, majd a füzetben leírtak szerint aktiválom, és nem lesz névre se írva. Ha két hét után nem iratom névre, akkor letiltják. Ha később megyek, akkor újra venni kell. Igaz?
Ja, és ha mész mostanában, légyszi oszd meg a tapasztalataidat, mert én csak augusztusban megyek! Én nem internetes kártyát vennék, hanem amivel telefonálni is tudok, mert az kb. 130ft, ami sokkal jobb, mint a magyar voda 400forint körüli roaming díja.
Köszönöm a segítséget!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kerékpársportok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Microsoft Excel topic
- Csak nem növel akkukapacitást a Samsung
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Keychron K2 HE
- ZBook Firefly 14 G10 14" FHD+ IPS i5-1335U RTX A500 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest