- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Aktív témák
-
Kakukk Marci
csendes tag
A PQ Magic nem rossz, de sztem el kellene (egyelőre) felejteni a partíciómodosítást úgy, hogy még adatok vannak az adott partíción. Én is próbálkoztam ezzel, és ugyanígy meghalt a WIN azon a partíción, ahová hozzáadtam egy darab helyet. Mondjuk nem pont ezt írta ki, de ugyanez a szimptóma. Ajánlok egy jó kis formatálást PQ-val vagy Norton Partition Magiccel (ezzel szintén nem működik ez a dolog, pedig elméletileg kellne
) Sorry.
-
Blackmate
őstag
Az átparticionálás az Secure Erase módban történt?
Ha nem, akkor bye-bye az adatoknak. Mindenféleképpen bootolj be vmi progival, és nézd meg, hogy mi lett a particionálásból, és az adatokból. Ajánlom figyelmedbe az UltimateBoot CD-t [link], és a Norton Ghost-ot, mielőtt legközelebb ilyenre vetemednél. Hiába a Secure Erase mód a PQ Magicben, még a gyártó is azt tanácsolja, hogy az adatot mentsük partícionálás előtt!
Ha a particionálás megtörtént, és az adatok megvannak, csak a rendszer nem óhajt elindulni, akkor próbáld a telepítő cd-vel (XP esetén javítókonzol) kijavítani az oprendszert hibáját.
MOD: Egyébként már csak azt nem értem, hogy milyen az a nyomtató+oprendszer, aminek nem elég a 20 GB hely.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest