- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Harmadik opció plazma TV-hez fontos, egyébként nem feltétlenül. Ha nem jelölöm be, akkor is megáll, de visszalép az első filmkockára.
Ez viszont igen kellemetlen, ha az ember elalszik és az első filmkocka véletlenül valami fényes ábra, ami a kijelzőnek egyáltalán nem tesz jót.
Ha bejelölöm az opciót, akkor ki is írja, hogy Close File, majd beadja a PotPlayer logót. Plazmásoknak az sem jó, de azt már csak le kell cserélni egy fekete képre, így sötét képernyő marad csak. (Amellett nekem úgy van konfigurálva a gép, hogy 15 perc múlva leáll, a TV-t is kikapcsolja, egy relével.)
Ha nincs elalvás, akkor Play/Pause indítja ugyanazt a fájlt.
TV-re nagyon jó egyébként a lejátszó navigátora, amit jobbklikkel vagy billentyűparanccsal, távszabályzóval is elő lehet hozni:
Például a Kedvencek közé automatikusan menti a lejátszott fájlokat, amit én csak arra szoktam használni, hogy sorrendben vissza tudok lépni korábban nézett videókra, így nem kell keresgélni, hogy mit és hol néztem. Vagy épp min aludtam el előző este.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért tűntek el a buta tévék?
- Okos Otthon / Smart Home
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Napelem
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Arc Raiders
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold- 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4514
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest