- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kris87
aktív tag
Szia!
Köszönöm a gyors reakciót, kicsit részletezném. A feladó is én voltam. Számlával tudom bizonyítani. Végigmentem az utcán, ahova csak tudtam ragasztottam egy papírt amire leírtam, hogy ha valaki megkapta tévedésből a csomagot akkor legyen kedves keresni. A nyomkövetési számot nem kézzel gépeltem be. Voltam személyesen a postán, ahol tisztán látszott, hogy ki és mikor vitte a csomagot, kb. hol állt meg gps szerint az autó. Felhívattam telefonon azt a postást, aki aznap kivitte és fél napra a kézbesítés után annyit tudott mondani, hogy nem emlékszik rá, kinek adta oda és hol. Aki felhívta erre azt mondta, hogy hát jól van akkor. Gyakorlatilag szóban elismerte a hibát, a kézbesítő sok szabályt szegett, többek közt egy számomra ismeretlennek adta át a csomagot személyi igazolvány rlkérése nélkül. A kézbesítési cím egyértelmű volt. A név kint a kaputelefonon, telefonszám is volt megadva, nem hívott, egész nap vártam a csomagra, be sem csengetett.Szóval újra felteszem a kérdést, mennyi ideig fog rágódni azon a posta, hogy kifizesse a biztosítást, ami egyébként alig takarja be a csomag értékét? Ez nem egy kínai mobiltok vagy valami 1000 ftos kütyü.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -50% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ és használt GAMER PC készletről 1-3 év garancia, számla - legjobbat a legjobbaktól!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest