- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
Aktív témák
-
Polesz
addikt
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Kívánságodra :)
Az előlapi ventit igen én építettem be. A mögötte lévő ventihelyet flexxel kivágtuk, mert kicsit zavart a hangja és útban volt hűtés szempontjából. Így az előre beszerelt venti amit a Cooldrive4 fordulatszámszabályzójával 1500 rpm-en járatom. Hátul szintén 2 venti van beépítve 1500 rpm-en járatva. Az alaplapi chipset hűtő szintén lecserélésre került (kék ledes az is), mert az Abit alaphűtője már egy hét után zajos lett. Az összes ventillátor Cooler Master gyártmány, a pontos típusokat meg nem tudnám írni :)
Egyébként maga a ház egy Comador típusú elég törékenynek tűnő házacska, de elég jól moddolható. A venti rácsért köszönet uhh kinek is? Moderátor és árulta ;]
Az oldallap lesz az igazán moddolása az egésznek, ez mivel még nincs kész ezért egy üres oldallapot nem fényképeztem le. Annyit előre elmondok, hogy köze lesz kedvenc oprendszeremhez :)):)):))
[Szerkesztve]
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kuponkunyeráló
- Fotók, videók mobillal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-6820HQ I 8GB I 256SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i5-10310U, 1.70GHz, 8GB DDR4) Sale.exe: Akció!
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest