Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szena67
aktív tag
válasz
kbyte1024
üzenetére
20 éve garanciáztattam utoljára telefont, az is egy rémálom volt, elzárkózás, aztán fenyegetőzés meg minden, mire a gyártó hajlandó volt kicserélni a pixelhibás telefont.
Itthon a garancia egyrészt drága és Nyugat-Európával ellentéteben mégis mindig opcionális, első és második körben is igyekeznek mindenkit lepattintani, hiába fizette meg a garancia árát. Másrészt, ha valaki félreteszi a különbözetet, akkor abból kb. megvan 2-3 akkucsere vagy 1db kijelzőcsere ára. Ez csak elmélet, de ha az állam igyekszik 27%+egyéb sápot keresni mindenen, akkor a forgalmazó is legalább ennyit szeretne, így lesz máris 60%-al drágább minden itthon. -
janeszgol
félisten
válasz
kbyte1024
üzenetére
Ez egy időszerű és jó kérdés. Régen, mondjuk 8-10 évvel ezelőtt azt mondtam volna, hogy igen ilyen fontos. De mára már rengeteget fejlődött az összeszerelési minőség a legtöbb márkáknál is. Igen, a legtöbb kínai márkánál is, mivel ők (és mondjuk a Samsung kisebb A szériás darabjai) ugyan arról a sorról kerülnek le.
Ma nagyon ritka, hogy magától tönkremegy egy telefon. A legtöbbször a felhasználó tehet arról, hogy tönkremegy. Ez alól voltak kivételek, pl a Galaxy A40, meg hát ugye a Pixel gondok. De általánosságban igaz amit írtam.Szóval én gari nélkül bátran megvennék egy telefont 150k alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- Dell XPS 13 9380 FHD, 16GB RAM, 256-512GB SSD, szép állapot, számla, garancia . Utolsó db.
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Itthon a garancia egyrészt drága és Nyugat-Európával ellentéteben mégis mindig opcionális, első és második körben is igyekeznek mindenkit lepattintani, hiába fizette meg a garancia árát. Másrészt, ha valaki félreteszi a különbözetet, akkor abból kb. megvan 2-3 akkucsere vagy 1db kijelzőcsere ára. Ez csak elmélet, de ha az állam igyekszik 27%+egyéb sápot keresni mindenen, akkor a forgalmazó is legalább ennyit szeretne, így lesz máris 60%-al drágább minden itthon.
Küzdöttem - győzködtem itt az embereket, végre most más csinálja helyettem.