Hirdetés
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
pingwin92
aktív tag
válasz
heidricha
üzenetére
Szia!
Tudnál írni egy kis összehasonlítást a két telóról? Nekem X6 Próm van, de gondolkodom egy F6-on. Ezek a dolgok érdekelnének:
Kijelzőben, melyik a szebb?
Bár tudom, hiába zöldes mondjuk, ahogy kiveszed a dobozból, Xiaomikon elég elég jól testre lehet szabni a színeket; az klafa az X6 Prón, de amikor bekapcsol a szemkímélő, akkor már nincs túl sok ráhatásod, hogy mennyire lesz szép a végeredmény, hiába lehet 1-2 dolgot állítani ott is. És az X6 Prón az nem olyan szép már, mint mondjuk egy 13T-n, vagy egy Mi 11 Prón.A másik ami érdekelne az a hangszóró. Elsősorban a minősége, de a hangerejük tekintetében is.
Harmadik: Az F6-on is olyan papírvékony a hátlap? (Bár ez az X6 Prónál nem annyira zavar a keret masszívsága miatt, de azért érdekelne.)
És végül, ha már említettem: a keret.
Az X6 Prón imádom. Annak ellenére, hogy műanyag, olyan masszív, mintha egy fémkeretes csúcsteló lenne. Ellentétben mondjuk az F5-tel, amit minden alkalommal, amikor kézbe vettem, az volt az érzésem, hogy "meh..".
Ezt mondjuk lehet, hogy nem mindenki érzi, de az is lehet, hogy az F5-ön gyengébb volt a ragasztó, és lötyögött – nyilván nem szemmel látható millimétereket, de engem a tizedmikliméterek is zavarnak.Előre is köszi szépen a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- iPhone 14 PRO MAX 512GB deep purple KÁRTYAFÜGGETLEN! ÚJ gyári akkumlátor 100% os kapacitás!
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (106A)
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest