- A HMD visszalép az USA piacáról
- Légies iPhone halvány színei
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisharsany
aktív tag
Mondjuk múltkor ezt kaptam meg, mint egyterű autót használó:
"aki egyterűt vesz és vezet, az általában egy életunt, besavanyodott, világ losere. Én legalábbis csak ilyeneket látok bennük. Aki egy picit is jól akar kinézni nem vesz ilyet. Vesz sportos terepjárót, luxi szedánt... bármit ami valamilyen, nem ilyen semmilyenek mint ezek. Egy kazal pénzért senki nem akar nyominak tűnni."
Lassan ideje lesz az internethasználatot is valamiféle vizsgához kötni... -
Trk.Adam87
aktív tag
50ezres kategóriában jelenleg rosszabbat kapsz, mint 5 éve. Az általam említett Redmi 5 plus pontosan 50ezer Ft-ba került 2018 elején és még ha akkuban gyengébb is, kijelzőben legalább FullHD+, akkoriban elfogadhatónak számító Snapdragon 625 SoC-al.
A pár hónappal később megjelenő, akkor 60ezer Ft-os Redmi Note 5 pedig mai napig köröket ver a szóban forgó készülékre. Nem véletlenül nem cseréltem le a Xiaomi Mi Max 3-at, mert a mai napig kiszolgál arra, amire használom. (Ami egy az egyben Note 5, csak nagyobb akksival, 6,9"os kijelzővel, gyorstöltéssel stb...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest