- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 8300 mAh, maradhat?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
Graphics #100 üzenetére
Igen. Ma tudtam csak, de anno az E40-re azt írtam, hogy értelmes ajánlat. Szemben az E20-al, ami hulladék. Ez a Poco C40 határeset. Nem rossz, de az E40 mellett nem rúg labdába.
Bár a 3 GM ramot inkább kerüljük, 58 ezerért láttam 4/64 verziót. Azt még ajánlani is lehetne. -
Ronyn
senior tag
Szerintem...
Persze, mondjuk egy S22 esetén <5000mAh akksival kiemelkedő lenne, de egy ilyen gyenge hardver,és ilyen erős akksi esetén szerintem nem nagy szám ...
Egy 5000mAh akksival és erősebb hardverrel szerelt teló tesztjéből ...
" A szokásos teszten, a szokásos helyben tárolt videóval több, mint 20 óra mozi jön ki a készülékből és közel 18 óra böngészés"
Szerintem ez inkább kiemelkedő,a böngészés eléggé szívja az akksit
Kétlem hogy ebből a telóból ki lehetne a 18 óra böngészést ...Mondjuk egy S20FE -ből is ki lehet éppen hozni 10+ képernyőidőt,bár nem vegyes használattal 😁
-
Ed3r_X_
nagyúr
Igazából ha nem volt agyonpakolva, használható volt és még a Modern Combat, Nova is futkosott rajta
Ettől eltekintve 2023-ban én gáznak érzem, hogy egy kezdőképernyőre másodperceket kelljen várni.
Nem tudom a ROM-olgatások most mennyire mennek, anno egyik telefonomon se volt gyári, 2015-ig. Aztán a CyanogenMOD-ot elkaszálták (tudtommal, nem követem már), S5-re meg az S7-re meg már a gyári is bőven megfelelt.
-
Nekünk is van itthon egy Note 4 (Snapdragonos) már csak webrádiózásra használom. Játékon kívül mindenre jó még most is. Persze nincs benne 6 kamera, nem tud 4K videót se 5G-t se wifi6-ot. De email, böngészés, videónézés, üzenetezgetés stb. nem okoz gondot neki és még lassúnak se mondanám. A mobilaréna honlapot ugyanannyi idő alatt tölti be mint a P30. A kamerája is vállaható minőségű képeket csinál, bár akkoriban nem volt divat az éjszakai mód. Ha hirtelen kellene egy póttelefon valakinek, gond nélkül, komolyabb kompromisszum nélkül tudná használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- ÚJ SAMSUNG Galaxy Z Fold 7 256GB / 512GB / 1TB
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest