Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
-
Mobilarena
Hobby rádiós topik, téma összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Én is reggel megyek, de majd csak 5.-én.
-
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Ámen!
Ja, és persze BÚÉK Mindenkinek!
-
válasz
zolee1988
üzenetére
Jó lesz ez, szépen össze van rakva. Mondjuk nekem hívójelem nincs, így az amatőr átjátszókat nem használom, és valahogy a PMR papagájok sosem hoztak lázba. Még régen amikor működtek, az eQSO kapukon szoktam beszélgetni, az volt itt a közelünkben Őrbottyánban is, de amennyire tudom a nyomkodósok miatt le lett kapcsolva, azóta meg már talán le is lett állítva az egész eQSO rendszer.
-
Van új firmware a Radtel RT920-ra, de ha lehet ez még rosszabb mint a korábbi. Első pillantásra úgy tűnik a kijelző hibáját javították, már nem csúsznak ki a számok a képből, ellenben a funkciógombok ugyanúgy összekeverednek, ami még nem is lenne nagy probléma, hisz újra be lehetne állítani. Viszont nekem ezzel meg az egyes VFO-t nem sikerül memória módba állítani, valahogy mindig csak frekvencia módban megy, a kettest lehet ide-oda váltogatni. Nem tudom mit csinálnak a srácok Kínában, de valami nagyon félresiklott a 15-ös fw után, szóval nekem ismét megy vissza az, és inkább le is mentem, addig amíg elérhető a gyártói oldalról. Minden esetre ha valaki próbálkozna az újjal, itt a link:
-
-
-
válasz
H2o-pok
üzenetére
Ha csak nem átjátszót vagy papagájt szeretnél használni, akkor nincs szükség CTCSS-re, DCS-re. Ha hallod, hogy egy csatorna foglalt, akkor kerestek másikat, vagy megvárod amíg befejezik. Igazából a CTCSS/DCS mellett is lehet zavarni másokat, sőt mivel nem mindig nyit a zajzár, így nehezebben is veszed észre.
-
-
-
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Nekem is. Bár nem vadásztam rá, de lemeszeltek és bele kellett fújni.
-
válasz
Bukk900
üzenetére
Persze, de ez csak amolyan hirtelen spontán vétel volt, a kocsiban várakoztam és a telefont nyomkodtam, a rádió meg mellettem az anyósülésen scannelt, és egyszer csak hallottam őket. Az egész kb. 1 percig volt hallható, aztán megszűnt a vétel. Akkor néztem meg gyorsan az ISS tracker appot, és nagyjából Montenegro magasságában járt az ISS, az Adria fölött.
-
-
2-3 perce megint hallható volt egy adás olaszul, az ISS-ről.
-
válasz
Hópihe005
üzenetére
Én azért körülnéztem árukeresőn is, és egy picivel 10k felett van egy Panasonic, amire elég sok pozitív vélemény van. Megy hálózatról és elemről is. Ezzel talán nem lehet annyira melléfogni mint a linkelt Thomson-al. YouTube-on is meg lehet nézni, ha érdekel.
-
válasz
Hópihe005
üzenetére
Mondjuk a rádión én se nagyon látok sehol kapcsolót, az előlapján sincsenek feltüntetve középhullámú frekvenciák, szóval a webshop kiírása ellenére tényleg lehet, hogy ez a rádió "only fm". Így viszont nem tudsz mit elrontani, és ha csak nem valami nagyon-nagyon kedvezőtlen helyen próbálod használni (teszem azt hegyek között egy pince mélyén), akkor lehetséges, hogy hibás, vagy simán csak ennyire gyenge minőségű. Azért van 3-5 országos rádiófrekvencia, amiket az ország 85-90%-ában kellene hallani.
-
-
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Gratula, szép cucc!
Gondolom akkor rendeltetésének megfelelően ez kocsiba kerül, vagy otthoni használatra szántad?
-
-
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Képet meg nem enged valami miatt feltölteni.
Semmi gond, én találtam.
[kép]Jó az az Icom rádió!

-
Az a baj, hogy ez a vonal szerintem kihal hamarosan, a mai fiatalokat már nem fogja ez foglalkoztatni. Ott az internet, ahol beszélhetnek majd akár a marsi bázissal is a telefonjukról, nem fognak kézi rádióval sz@rakodni.
Ha csak persze nem üt be az ítélet napja, és át nem veszik a gépek az uralmat, mert akkor még jól jöhet egy-két kínai rádió.
-
-
-
-
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Jaja, szerintem is ki kell venni. Ha odáig eljut valaki, hogy kihúzza a töltőt a falból, akkor már a rádiót is leveheti, és nincs probléma.
-
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Na de, ha a 230V-os ágba teszel egy kapcsolót, azzal megoldod az akkuból a tápba visszaszivárgás problémáját? Mert ha jól rémlik ebből indult a téma...
-
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Az a "baj" vele, hogy maga a töltő tápja benne van a bölcsőben, tehát a kábel ami abba megy, az még 230V-os, nem úgy mint a Yaesu-nál. Esetleg valami kapcsolót lehetne kitenni a bölcső oldalára, de szerintem az már kókány lenne, meg akkor inkább már le kell venni a rádiót a bölcsőről.
-
-
-
Hamarosan itt lesz "felettünk", szóval lehet próbálkozni. Akár már 1-2 perc múlva is.
-
-
válasz
Bukk900
üzenetére
Elvileg egy nő van fent jelenleg, Zena Cardman.
Én is már többször hallottam az ISS-t, bár szerintem én mindig a 437.800MHz-en, a 145.800-at eddig nem sikerült hallanom.
-
válasz
Bukk900
üzenetére
& Kicsirics77
Jaaa...., akkor én ezt félreértettem, mert így csak a beprogramozott adatokat használja. Én azt hittem ez a fícsör arra való, hogy ha hallom az átjátszót, de nem ismerem a felmenő frekit, akkor a rádió majd egy gombnyomásra megmutatja azt. Ezért nem is értettem.

-
válasz
Kicsirics77
üzenetére
De honnan tudja a rádió, hogy mi a felmenő frekvencia?
-
-
-
-
válasz
Kalandor
üzenetére
Az UV-K5(8) és az UV-K6 ugyanaz, ez biztos. Az UV-5R az előd, abban azt hiszem gyengébb a hangszóró, a mikrofon, meg egy-két ilyen periférikus alkatrész, de a custom szoftverek arra is felmennek, tehát a lényegi ugyanaz. Az UV-K5(99) tudtommal már más... Hogy pontosan miben azt ne kérdezd, olyanom sosem volt, de az lényegesen olcsóbb is szokott lenni a többitől, és az alternatív szoftverek sem támogatják, ha jól tudom. Az első háromban biztos vagyok, az utolsó, a K5(99) esetében fenntartom a tévedés jogát.

Radtel-ből én nem régen vettem a Radtel RT-920-at, konkrétan innen. Szerény véleményem szerint nagyságrendekkel jobb minőség mint a Quansheng, a Baofeng-ekről nem is beszélve. Ezt múltkor Pulsar is megerősítette. Bár azt hozzá kell tennem, hogy ez egy igazi "féltégla" rádió, szóval ha inkább az ilyen mütyűrüket kedveled, akkor nem ez lesz a Te rádiód. Én korábban a repsáv hallgatására vettem egy Yaesu FT-70DE-t, de mióta megvan a Radtel be sem kapcsoltam, mert hangminőségben nagyjából az is ugyanott van. A Radtel amúgy tud rövidhullámot is, meg CB sávot is, de az engem nem hoz lázba, szóval eddig nem is próbáltam.
Aztán ennek vannak nagyobb testvérei is, de azokkal nincs tapasztalatom, szóval passz. Talán Radtel RT-880 valakinek mintha lenne itt a topikban, a 950-et múltkor lugosi nézegette, de ennyi amit tudok mondani róluk.
-
Igen, vámkezelésre kerül, de ez csak egy elektronikus vámkezelés, nincs tételes átvizsgálás. A 22 euró pedig áfa fizetés határa volt, a vám határa 150 USD. És igen, jól emlékszel, a 22 EUR ÁFA határt eltörölték, de mivel az AliExpress szerződésben van a magyar NAV-al, így az ÁFA-t a 150 USD VÁM határ alatt nekik fizetjük, és ők utalják át a NAV-nak. 150 USD vásárlás felett nettósítanak, és akkor itthon fizeted az ÁFA-t a VÁM-al együtt. Szóval 150 USD alatt nem kell vadászni EU raktárra.
Hidd el, rendszeresen, heti szinten vásárolok AliExpress-ről, de ez itt már nagyon OFF, bővebben az AliExpress topikban.
-
Ez mindig is így volt, más termékkörben is, hogy vannak kiugróan olcsó hirdetések, amiket viszont plusz szállítási költség terhel, és a kettő együtt ki is adja a normál árat. Ettől függetlenül van még ingyenes szállítás, a legtöbb esetben 3500Ft értékhatár felett, de elvétve ez alatt is találni. VÁM azt hiszem csak 150USD (vagy EUR, ezt most hirtelen nem tudom) felett van, az ez alatti összegek esetében meg az ÁFA összegét is az AliExpress szedi be, tehát további költség ezekre már nincs, amit látsz kiírva, annyit fizetsz érte. Ritkán előfordulhat, leginkább az MPL által kiszállított csomagoknál, hogy vámeljárási költséget számítanak fel utólag itthon, amit ha kifizetsz online akkor azt hiszem 600 Ft, ha pedig csak átvételkor a futárnak, akkor 1200 Ft. De ez inkább olyan dolgoknál szokott lenni, amiket nem hoznak repülővel csak vonattal, mint pl. akku cellák, ragasztók, egyéb folyadékok, stb., és csak a postánál van, és náluk sem mindig.
De, hogy a kérdésedre is válaszolják, szerintem ez a rádió már kifutó modell, és ahogy az ilyenkor szokás, már csak túlárazva lehet kapni. Per-pillanat én sem látok sehol, 8-9 ezer forint alatt, ingyenes szállítással. Ennyiért már kapsz Quansheng UV-K5(8)-at is, nem sokkal többért meg már van Radtel is, sokkal-sokkal jobb repsáv vétellel. Amúgy meg ha AliExpress-en vennél, akkor megvárnám a holnaputáni 11.11-es akciókat, hátha akkor lesz valami alkalmi vétel.
-
válasz
doberman
üzenetére
A kelet tájékoztatót szerintem valami brutál erővel nyomják, de legalábbis érdekes, hogy nálunk itt Vác térségében nagyjából ugyanúgy fogható, mint az észak tájékoztató. Sajnos ez az "ugyanúgy" nem azt jelenti, hogy mindkettő hibátlanul és erősen szólna, bizony keresni kell a jó pozíciót ha hallgatni szeretném.
Ha meg kicsit keletebbre megyek, mondjuk Aszód, Bag, Tura környékére, ott meg már simán kocsiban, menet közben, a rádiót a kardánboxba bedobva is teljesen tisztán szól 133.000MHz. -
válasz
Intruder2k5
üzenetére
-
Amúgy mintha ez a firmware nem lenne tökéletes. Szerintem a megjelenítés is bugos lett, bár ebben nem vagyok 100%-ig biztos, hogy korábban nem volt ilyen, majd otthon megnézem, visszatérve a korábbi verziót. Az viszont tuti, hogy az oldalsó gombok előre programozott funkcióit összekeverte, és a két vfo-t is felcserélte. Délután otthon majd még megnézem ezeket, de lehet, hogy visszateszem a 15-öst, azzal nem voltak ilyen problémák.
Szerk.:
Ja igen, és kicsit más lett a scope megjelenítése is, nekem a régi szimpatikusabb volt. -
-
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Szuper!
-
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Akkor sajnos passzolok, esetleg még azt tudom tanácsolni, ha odajutsz másik gép közelébe, próbáld meg azon is, esetleg másik kábellel. Egyéb ötletem nincs. De mindene estre furcsa, hogy a bootloader él, lehet flashelni, aztán mégse indul el.
-
válasz
Kicsirics77
üzenetére
https://a.fajlkuldes.com/nwskzdzMcQw4.zip
A fájl letölthető lesz 1 hétig.Most tettem fel ide, ebben is van két k5prog verzió, és hét fw file is, vegyesen gyári, f4whn, és egzumer is. Ezeket korábban mind teszteltem, használtam, tuti működnek.
-
Felment simán. Először is csomagold ki a letöltött fw-t, majd kösd össze a kikapcsolt rádiót a géppel. Ezután nyomd le és tartsd nyomva mindhárom gombot egyszerre a rádió oldalán, és eközben kapcsold be, és csak ezután engedd fel a gombokat. Ha jól csináltad, akkor ki is írja majd a kijelzőre, hogy update... Ezután lehet indítani az exe-t, betallózni az amc file-t, kiválasztani a megfelelő com portot, sebességet, és mehet a frissítés. A művelet kb. 1 perc, de lehet kicsit több, nem mértem. A végén majd újraindul a rádió. [kép]
-
-
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Annyit biztos nem, mint kéne.
-
-
válasz
Kicsirics77
üzenetére
A titok szerintem az, hogy a csomagtartóban kell tárolni, akkor nem fog rohadni.
-
-
-
Az AM demoduláció minőségben tényleg megközelíti a Yaesu FT-70DE-t, csak az ugye 80 ezer forint, ez meg 15. Ezen kívül a nagyobb hangszóró miatt jóval hangosabb is, ami esetleg menet közben kocsiban jól jöhet, és sokkal jobb a hangzása is. Mondjuk elég súlyos darab, "egy igazi féltégla", szóval aki inkább az ingzsebben hordható rádiókat kedveli, az ne akarjon ilyet.
-
-
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Messze van még a reggel...
-
-
-
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Hát amit én hallottam azok tuti nem vasutasok voltak, inkább..., hogy is mondjam, afféle rendszerkritikus hangok.
-
A 160.85625 MHz aktív valakinél?
szerk.
Ehh, amikor írtam a hsz-t akkor percek óta volt rajta adás, de most csend lett. -
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Ja, OK.
-
válasz
Kicsirics77
üzenetére
De erre megy még 5740 Ft szállítási díj.
-
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Persze, én sem poénnak gondoltam. Ha szükségem volna most ilyenre, én simán bepróbálnám, inkább mint a 33k-s változatot. De persze rábeszélni senkit nem akarok.
-
válasz
Bukk900
üzenetére
Az értékelések közt lévő képek szerint nem, de persze AliExpress-en minden előfordulhat.
-
válasz
Bukk900
üzenetére
Ugyanaz AliExpress-ről?
Diamond SG-M507 144/430MHz Dual Band Antenna - 4828 HUF
-
válasz
doberman
üzenetére
Jaaa, csak mondjuk már úgy megszoktam ezt a memóriabankos megoldást, hogy maradt is úgy. Jelenleg két bankot használok, az elsőben van lényegében minden ami nem repsáv, tehát pmr, taxik, fuvarosok, hév, iss, stb., a másodikban meg a repsáv. Az első az egyes vfo-n, a második a kettesen van megnyitva, és ez így nekem most bevált. El vannak különítve, de mégis gyors a váltás köztük az a/b gombbal. Persze ha valakinek a saját megszokott elrendezésében kevés a 64 programhely, neki a folytonos memória lesz a jó megoldás.
-
-
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Ebből a szériából tudtommal az M-5R volt repsávos, de abban is kritikán aluli volt az AM demoduláció minősége, hallgathatatlan volt a repsáv.
Meg az UV-5R Mini-re már írják a 108-136MHz Rx-et.
-
válasz
kiki100
üzenetére
Ezek ha jól gondolom amatőr átjátszók lehetnek, de mivel én ezeket nem használom, még hallgatni sem szoktam, nálam fel sincsenek programozva, így passz. És igen, az FM/NFM valóban a keskeny és széles sávot jelenti, az AM egy másik dolog. Ahol FM sávról van szó, ott maradhat a sima FM beállítás, de a repsáv az más, az ténylegesen AM modulált.
Nem tudom amúgy milyen UV-5R rádióról van szó, de a régi "alapmodell" nem tudja az AM modulációt, de már a repsáv frekvenciákat (108-136MHz) sem tudod beállítani rajta. Ha meg valami újabb fajta, pl. az UV-5R mini, azt nem tudom, hogy ott van-e repsáv.
-
-
válasz
doberman
üzenetére
Na elvileg ma jött ki a friss CHIRP, majd később ránézek, hogy megy-e vele külön driver nélkül a Radtel.
szerk.:
Megy, szóval ez a rész pipa. Ezen kívül 09.19. keltezéssel jött ki új fw is a rádióra, akkor már azt is feltoltam rá. [kép]V0.15
1、Add full channel mode and Zone mode selection
2、Add AM SSB radio spectrum function
3、Add support for AM radio 5K step frequency -
-
-
Nekem is van Yaesu FT-65 rádióm, de nem igazán tudom elképzelni azt a szitut, amikor eltöröm az antennáját. Azért elég erős az, ha csak nem taposol azon a hátizsákon, szerintem képtelenség eltörni. Én is egy válltáskában hordom napi szinten...
Vételben biztosan használható becsukva is az antenna, persze a nyeresége igencsak kérdéses abban az állapotban. Ha viszont PTT-t is nyomkodsz, akkor lehet a rádió épségét is kockázatod a becsukott antennával, mert szerintem benne van a pakliban, hogy a pocsék SWR tönkre vághatja a végfokot.
-
válasz
Bukk900
üzenetére
Nekem 701-es van, az talán(!) eredeti.
-
-
válasz
Bukk900
üzenetére
Nekem a kisebb van, a SURECOM SW-33 Plus névre hallgató, annál legalább 3W az ajánlás SWR méréshez.
-
OK, köszi a válaszokat, akkor én is elengedem.
-
Köszönöm!
Ebből már világos, hogy egy műholdas alapú szolgáltatásról beszélünk, illetve az is, hogy a tartalmát tekintve az információk az Egyesült Államokra korlátozódnak, vagy legalábbis oda koncentrálódnak, de azt még mindig nem tudom, hogy akkor ezen műholdak jele Európából nem is fogható?
-
Srácok, ennek a NOAA vételnek, hogy kéne kinéznie a Radtel RT-920-on? A funkció megvan, belépek, aztán van ott 10 NOAA frekvencia, amiket váltogatva nem történik semmi, nem látok, és nem hallok semmit. Nem várok eleget? A minap próbáltam kint is, bár a frekvencia alapján simán működhetne beltérben is. Egyáltalán ez milyen adás, műholdas?
-
válasz
Bukk900
üzenetére
Nem valószínű, hogy Ócsa volt. Mint lentebb is írtam egy újabb posztban, később kiderült, hogy valakik Nógrád megyében egy magasabb ponton is beüzemeltek egy új papagájt, aminek a Pestről rádiózók annyira nem is örültek, de én is inkább azt hallhattam. Szerintem az közelebb is lehetett mint Ócsa, és a magas elhelyezkedése miatt a földrajzi adottságai is kedvezőbbek, hogy vételezni tudjam.
-
Nem, Szilviusz nem rémlik, valami betű, betű, szám, betű, szám, stb...
hívójelet mondogatott, de ha agyonütsz se fogom tudni megismételni. Azt tudom, hogy ki volt települve, gondolom a Somlyóra, ami nekem légvonalban nem több 10-15km-nél. Meg arra is emlékszem, hogy Anytone rádiót mondogatott, hogy az is van nála. Ennyi...Ellenállomást én se hallottam, csak őt, azt is ő mondta, hogy sokan próbálnak egyszerre bejelentkezni, és így nem értett belőle semmit.
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Tettem még egy próbát, vételben most is megvolt Budapest, ahol épp azon "állt a bál", hogy valaki trollkodási szándékkal indított egy papagájt az Északi-középhegységben, hogy egész Budapesten szétnyomja a 16-os csatornát. Na hát ehhez hozzá se tudtam volna szólni, meg nem is akartam, úgyhogy most sem remegett a kezem a PTT-n. Aztán volt még egy mogyoródi vételem is, de ahogy hallottam oda meg olyan sokan próbáltak meg bejelentkezni, hogy nem volt kedvem beállni a sorba, így lekapcsoltam a rádiót, és visszajöttem fórumozni.

Amúgy tényleg elég nagy élet van most az éterben, ahogy lépkedtem a csatornák közt, általában 3-4 PMR csatin mindig volt valami, szóval megmozdultak a rádiósok.
-
Az előbb sétáltam egy-két kört az udvaron, jobb kezemben a Radtel RT-920, bal kezemben meg a Yaesu FT-65E, mondom fülelek egyet, hátha sikerül valami összeköttetés a PMR kitelepülés kapcsán. Egy-két adást hallottam is, valaki beszélt a Hármashatár-hegyről, meg valaki Dobogó-kőről, de mindkét adás erősen zajos volt, így meg sem próbáltam a PTT-t, mert csak kínlódás lett volna. Ja, meg a 16-oson valami papagáj is volt még... Nem tudom ez hol lehet, én ugye Pest megye északi részében vagyok, elvileg olyan tszf. 175 méter körül, meglepődnék, ha az ócsai madár idáig csicseregne, hisz Ócsa sem épp egy hegycsúcson van, de a térkép szerint más nincs a "környéken".
-
-
Vagy ha tényleg ez a hiba, akkor érdemes lenne azt megpróbálni a chirp-el, hogy a frissen reset-elt és még nem piszkált rádióról letölteni a tartalmat, azt menteni egy img file-ba, és abba kitölteni amit szeretne, majd visszatölteni a rádióra. Mondjuk ez egyébként is mindig így lenne javasolt, csak sokszor sokan elfelejtik, főleg amíg rendben mennek a dolgok enélkül is.
-
-
-
-
-
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Na, egy (munka)hét, vagyis 5 nap használat után most van 7.4V-on, a piktogram szerint nagyjából 50%-on az akku. Pedig tényleg elég sokat használtam, főként mert még új is, napi 5-7 órát szerintem tuti ment vételben, hol fix csatornán, hol meg szkennelve, de sokat nyomkodtam, állítgattam is.
-
Passz, ezzel sosem találkoztam, de YT-on azért előfordul már, itt is tesztelgetik repsávon.
-
-
-
válasz
Bukk900
üzenetére
Jaaa, végül is van, főleg nyáron, hétvégeken... Olyankor több a sétarepülő, azokat szoktam hallani a Dunakeszi, Budaörs, Tököl, Gödöllő repterek körzetéből is. Bár ezek egyoldalú vételek, csak a repülőket hallom, a tornyokat nem. A HungaroControl infó és a magas légtéri frekvenciáknál más a helyzet, ott hallom a földi oldalt is, bár a lakóhelyem nekem sincs ideális ponton, ebből a szempontból. A 133.000MHz-es felvétel az Turán készült, meló kapcsán voltam ott tegnap, azon a részen már nagyon jól fogható a kelet infó. A térkép szerint nálam az észak-kelet infó lenne az ideális, de valami okból az alig hallható, leginkább csak 0-s zajzárral lehet gyengén fogni, szóval marad az észak infó, ami úgy ahogy tűrhető. De jól jönnek a fővárosi és a váci taxisok is, a gödöllői HÉV, a 468.806-on a fuvarozók is, szóval azért van mit hallgatni. PMR itt is üres, néha egy-két játszó gyereket szoktam hallani rajta. Mondjuk pont nem régen sikerült egyet ott beszélgetni. Régebben volt a közelben egy eQSO kapuállomás, de az sajnos már nem üzemel. A rövidhullám meg engem abszolút nem hoz lázba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Nyaralás topik
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Házimozi haladó szinten
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Házimozi belépő szinten
- Witcher topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Mi Vacuum Cleaner mini kézi porszippantó
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Jura Ena 8 automata kávéfőző
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha meg kicsit keletebbre megyek, mondjuk Aszód, Bag, Tura környékére, ott meg már simán kocsiban, menet közben, a rádiót a kardánboxba bedobva is teljesen tisztán szól 133.000MHz.