- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hááát, nem esküdnék meg rá, hogy nem, de sajnos kicsit keserű szájízzel kell, hogy vélekedjek a Plextor DVD-olvasóiról. A mai felhozatalból csak a PlexWriter Premium és a PX-716A az, ami verhetetlen minőségben, de amióta próbál betörni a gyártó az olcsóbb kategóriákba, sajnos nem a saját fejlesztéseiket teszik a dobozba, hanem holmi BenQ-féle dzsunka cuccot. Könnyen tudod ellenőrizni az írók között, hogy eredeti Plextor avagy sem. Az Accuraterip oldalán van egy lista, ahol feltüntetik a meghajtók offsetjeit és ahol a varázslatos +30-as értéket látod a Plextor írók között, az mind eredeti. [link]
-
Szia! Találtam neked egy oldalt, itt találsz egy-két firmware-t, még régiómentesítettet is! [link]
Nekem annak idején a PlexWriter Premium mellett volt egy PX-116A2 DVD-olvasóm, amit hülye fejjel lecseréltem egy PX-130A-ra... (Kőkemény ötszáz forint ráfizetéssel.) Igazából egyik DVD-olvasó sem kápráztatott el, de nem volt pénzem egy Plextor DVD-íróra, a márkahűségem pedig nem engedte, hogy holmi LG-re vagy Samsungra dobjam ki a forintokat. Olvasni mindenesetre egész jól tudott mindkettő, jól kiegészítették a PlexWriter Premiumot Exact Audio Copy-ban a secure módú másolásban, mert a legtöbb CD eléggé viseltes volt és amit a CD-író nem tudott leszedni, azt általában a DVD-olvasó megtette.
Amint alkalmam nyílt, lecseréltem a PX-130A-t egy PX-716A DVD-íróra, most már teljes mértékben elégedett vagyok az optikai meghajtóimmal, nincs az a lemez, amivel ne bírkóznának meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest