Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tankos_G
csendes tag
Én eddig inkább csak hardveres dolgokkal foglalkoztam, de az olaszok azok borzalmasak.
Lemegy egy kismegszakító, HMI kiírja, hogy hiba. Nem jöttünk volna rá, nem megy a gép....
Rajzban lekövetem, keresem, sehol. Aztán meglett: az elektromos szekrénytől 2m -re a baromállat egy ki ABB dobozba bepakolta a cuccot, onnan vitte el 10m -re a fotocellákhoz a derótót. Tök logikus!
-
Tankos_G
csendes tag
S7-300, persze.

Az időt nem kell állítani, mindig ugyanaz (nem megy el a-ból b-be, t idő alatt, akkor ad egy hibajelet).
igen, HMI és tudom, hogy egy bit aktív, olvastam a doksit az oldaladon. Erre ügyeltem, egy tesztet írtam, 0-7 ig és egyszerre egyet nyomtam. Első bitnél színez, a többinél nincs reakció. DB -ben szépen látszik a változás.
-
Tankos_G
csendes tag
Sziasztok!
Két kérdésem van, remélem, hogy tudtok segíteni!
1. Egy többször hívható FC -be szeretnék rakni egy időzítőt. Hogyan tudom ezt megtenni?
2. Adott egy kijelző, ahol egy gombnak a gép állapotától függően más színűnek kell lennie. Binary -ba raktam, az első biten vette is szépen az adást, de a többire nem reagált. Mit cseszhettem el?
Előre is kösz: T
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest