Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pelmo
csendes tag
Pontos részleteket nem tudom mi volt a baj, valami kezelőpanel és s7-es kapcsolatával volt a baj, de nem kérdeztem meg a kollégát részletesen.
Az lehet hogy a neten meg lehet találni a dolgokat én is ott nézek elsőnek körül, nem szoktam rögtön véres szablyával a forgalmazóhoz rohanni...
Amit ez előttem levő ember is mondta szerintem a Siemens Mo. hozzáállásával van a gond. Ezen meg nem tudunk segíteni.A főnököm szerint drágábbak is mint pl az OMRON vagy Telemecanique. Meg ha valami beszarik akkor várjál 4 hétig míg hoznak új dolgot, addig meg megesz téged a beruházó. Nekem még nem kellett szívnom vele tehát nem mondok egyértelmű véleményt.
Meg szerintem te szépen belemásztál a Siemens S7-be legalábbis a honlapod alapján gondolom te jobban ismered mint egy átlag ember igy ismered a csinnyát-binnyát
kevesebb a szivás részedről!
Tetszik a honlapod első ránézésre, majd ha lesz időm megyek okulni hozzád és olvasgatom.
Hány éve foglalkozol ilyenekkkel?
Laci!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

kevesebb a szivás részedről!