- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Birkaporkolt
csendes tag
Sziasztok!
Előre szólok, hogy teljesen laikusként vagyok itt. Van egy Arduino Uno-m és egy Panasonic FP Sigma-m COM2 port-tal amihez a FPWinGR2 programot használom. Szeretnék a kettő között soros kommunikációt létrehozni. A cél, hogy az arduino analog jeleket feldolgozva sorosan küldené a plc-nek ami aztán egy DT-ben tárolná nekem.... Találtam egy két funkciót ami lehet hogy egyszerűen megoldaná a problémám, csak nem igazán tudom őket kezelni...f159 talán de nem tudom biztosan.Addig eljutottam, hogy az Arduino tx-rx-ét rákötöttem a plc COM port-ra és 9600 as bound rate al küldök egy számot. Találtam ebben a manualban a 8.1.2 oldalon egy funkciót amit tud az enyém kezelni. Ez az f159 es...Átállítottam a plct General Communication-ra...de nemigazán akar működni...Van aki esetleg ismeri ezt a típust? Bármilyen segítség jól jönne...A megerősítés is, hogy egyáltalán jó úton járok-e...
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Call of Duty: Warzone
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Le Mans Ultimate
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- White GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Samsung Galaxy Z flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Köszi!