Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
Új hozzászólás Aktív témák
-
byte-by
tag
válasz
molntomi
üzenetére
halo
én nem tudok online menni, de gondolom ha kapcsolódsz akkor letölti a paramétereket.
a kapcsolat beállításait én nem tudom, nincs ilyen vezérlőm, erre nem tudok pontos választ adni.
de feltételezem ez a saját programjával nem okozhat nagy gondot. a letöltött paramétereket el lehet menteni, majd módosítani és rátölteni az új vezérlőre.érdemes egyébként a súgóját használni, ott esetleg található információ erről.
én ezt találtam, alatta gugli fordítóval.Establishing an online connection
Establish an online connection. The "Synchronize project and device data" dialog box is displayed. Select "Upload" (the only possible action). This copies all data from the motor controller into your FCT project.If a password has been assigned, you must enter it before you can change parameters in the motor controller.
Carrying out necessary steps
You can carry out all necessary parameterisation and optimisation steps if there is an online connection (discernible by the green online symbol in the toolbar).Online kapcsolat létrehozása
Online kapcsolat létrehozása. Megjelenik a "Projekt és eszközadatok szinkronizálása" párbeszédpanel. Válassza a "Feltöltés" lehetőséget (az egyetlen lehetséges művelet). Ez az összes adatot átmásolja a motorvezérlőből az FCT projektbe.Ha jelszót adtak hozzá, meg kell adnia, mielőtt megváltoztathatja a motorvezérlő paramétereit.
Végezze el a szükséges lépéseket
Az összes szükséges paraméterezési és optimalizálási lépést végrehajthatja, ha van egy online kapcsolat (az eszköztáron látható a zöld online szimbólum).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP Pulsefire Haste Wireless Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T495s Ryzen 5 PRO 3500U !! 16GB !! RAM 256GB ssd FHD-TOUCH vill-bill, + laptop táska
- LG 34WR50QK-B Monitor
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- Apple Watch Series 9 41mm Pink 96% (1év Garancia)
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest