- Motorola G86 - majdnem Edge
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MWC 2026: Úgy kell ide az aktív hűtés, mint kígyónak a sportcipő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
byte-by
tag
válasz
molntomi
üzenetére
halo
én nem tudok online menni, de gondolom ha kapcsolódsz akkor letölti a paramétereket.
a kapcsolat beállításait én nem tudom, nincs ilyen vezérlőm, erre nem tudok pontos választ adni.
de feltételezem ez a saját programjával nem okozhat nagy gondot. a letöltött paramétereket el lehet menteni, majd módosítani és rátölteni az új vezérlőre.érdemes egyébként a súgóját használni, ott esetleg található információ erről.
én ezt találtam, alatta gugli fordítóval.Establishing an online connection
Establish an online connection. The "Synchronize project and device data" dialog box is displayed. Select "Upload" (the only possible action). This copies all data from the motor controller into your FCT project.If a password has been assigned, you must enter it before you can change parameters in the motor controller.
Carrying out necessary steps
You can carry out all necessary parameterisation and optimisation steps if there is an online connection (discernible by the green online symbol in the toolbar).Online kapcsolat létrehozása
Online kapcsolat létrehozása. Megjelenik a "Projekt és eszközadatok szinkronizálása" párbeszédpanel. Válassza a "Feltöltés" lehetőséget (az egyetlen lehetséges művelet). Ez az összes adatot átmásolja a motorvezérlőből az FCT projektbe.Ha jelszót adtak hozzá, meg kell adnia, mielőtt megváltoztathatja a motorvezérlő paramétereit.
Végezze el a szükséges lépéseket
Az összes szükséges paraméterezési és optimalizálási lépést végrehajthatja, ha van egy online kapcsolat (az eszköztáron látható a zöld online szimbólum).
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Formula-1
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Gyúrósok ide!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- VR topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Dell Optiplex 3050 SFF,i3-6100,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Apple MacBook Pro 16 (2021) M1 Max 32GB RAM 500GB SSD használt, megkímélt 100% akku (0 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest