- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Marketingképeken a Motorola Edge 70 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Magisk
- Apple Watch
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
Hali moseras!
"Van egy SysLibFile.Lib, benne open(), close(), seek(), delete(), meg minden egyéb FUNCTION-ban."
Jut eszembe: Omron CS1G-nél használtam ilyet. Ott van file szintű hozzáférés és éppen logra használtam.
Valószínű, hogy ott minden írás ténylegesen a flash-re ment. Tehát hosszú távon tönkreteszi. De ha nem ms-enként kell bele írni, akkor 10 év is eltelhet mire probléma jelentkezik. Az említett gép minden munkafolyamat közben méréseket végzett és ezek eredményeit írta ki CSV file-ba CompactFlash kártyára. 10-20 mp-enként írt egy-egy adatcsomagot. Kb 8 éve megy, amennyire tudom nem kellett még CF kártyát cserélni (nem is lenne egyszerű, mert néhány MB-os a mérete).Nyilván egy 2GB-os flash memóriát nem tud 512k RAM-ban tárolni, hogy ne a flasht cseszegesse íráskor.
De azt megteheti, hogy úgy működik mint a write cache memória: Olvasni a flash-ről olvas (vagy a RAM-ból ha változott már) de írni a RAM-ba ír. Így a RAM csak a változásokat tartalmazza, nem az egész filerendszert. Ha meg nagyon nagy mennyiségű adatot ír, akkor úgy sincs mit tenni, ki kell írni üzem közben is néha."Hopp, itt egy kérdésem lenne: van olyan speciális pufferes modul bármilyen PLC-hez, ami annyit pufferel, hogy 2-3 SMS-t is el tudjon küldeni ilyenkor ?"
Ezt így konkrétan nem tudom, de könnyen megoldható a dolog egy aksival. :]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Crimson Desert
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Milyen TV-t vegyek?
- XPEnology
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- HP 250RG10 3-100U 15 8GB/512 PC (B9YG6ET) Bontatlan (2db)
- Radiomaster TX16S MAX Mark II ELRS táv
- thrustmaster ts pc racer ferrari 488 challenge edition
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest