- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fotók, videók mobillal
- Szingapúri tanúsítvány utal a Xiaomi 17T széria nemzetközi érkezésére
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
moseras
tag
Szia Szirty!
"Vagyis ha az RTC-ből olvasott idő nagyobb mint a beállított, akkor bebillentesz egy bitet. Ezt a bitet figyeli a programod, hogy mikor változik 0-ról 1-re"
Ez jó ötlet. Tehát akkor a probléma ezek szerint valós...
Akkor fogom bekapcsolni, ha "valós_idő >= bekapcs_idő AND valós_idő < kikapcs_idő""timing dolgait. S7-hez van ilyen, nem tudom wagohoz van-e."
Nyomozok, de eddig nem találtam.
"Ebben le van írva hogy minek mekkora a prioritása és mi mit képes félbeszakítani és mit nem."
Igen, nyilván ez a kérdés. A demo-kban nem figyelnek erre a problémára. Arra gondoltam, hogy lehet, hogy a taszkok nem is szakíthatóak félbe. Így nem jelentkezne a probléma. Ha ez nem lenne megoldva, akkor biztos találtam volna rá utalást, hogy erre figyelni kell.
Köszi.
Imi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cuki is, nyugis is a KiiBOOM vezetékmentes klaviatúrája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max Graphite 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD Gari
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest