- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
válasz
üzenetére
Hali Jimanszky!
Örülök,hogy van ez a topik,mert érdekelne a PLB vezérlés.Igaz látom,hogy itt PLC-ről van szó,de gondolom az is hasonló hozzá.
Én sem hallottam még PLB-ről. (Google sem talál ilyet

Szóval kérlek benneteket,ha van valami anyagotok,csak úgy nagyjából,hogy valamennyire értsek a vezérléshez,bombázzatok itt a fórumon vagy vegyetek fel msn-re!! Nagyon szépen
Nos MSN-em nincs és amíg rajtam múlik nem is lesz

De gyere be IRCNeten az #assembly.hu csatira ha csetelni akarsz
Ha nincs IRC kliensed, akkor itt egy webes CGI-IRC cím. Channelt átállítod "other"-re és beírod hogy #assembly.hu.Esetleg ajánlom a web oldalam. Azon belül is talán az "Alapfokon" rovatot, azon belül esetleg a Mi a PLC? című írást. A linkek között is találsz magyar nyelvű doksikat, mivel azokat külön bekezdésbe szedtem. Az oldalon fényképeket is találsz a témáról...
Esetleg ajánlhatom a viszinylag nagyobb forgalmú PLC levelező listát, ami egy levelezős offline fórum. Fel kell rá iratkozni, amit itt tehetsz meg..
Ha az online fórumok híve vagy (mint amilyen ez is) akkor nézz be a PLC fórumra esetleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 128gb - Szép állapot, tőltő + fólia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 - Új, csomagolás bontott, garanciális, akár beszámítással
- Patriot Viper Extreme 5 RGB 2x16GB 7800 MHz CL38 - 7 év gari!
- Gigabyte Z170X, 32GB DDR4, GTX 1070 - 500 GB SSD + 1 TB HDD
- Samsung Galaxy A16 4/128GB +tok Tökéletes állapot, független, alig használt!
- Lenovo Legion 9 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M3 13" WiFi 256GB! KÉK
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest