Hirdetés
- iPhone topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
válasz
üzenetére
Hali Jimanszky!
Örülök,hogy van ez a topik,mert érdekelne a PLB vezérlés.Igaz látom,hogy itt PLC-ről van szó,de gondolom az is hasonló hozzá.
Én sem hallottam még PLB-ről. (Google sem talál ilyet

Szóval kérlek benneteket,ha van valami anyagotok,csak úgy nagyjából,hogy valamennyire értsek a vezérléshez,bombázzatok itt a fórumon vagy vegyetek fel msn-re!! Nagyon szépen
Nos MSN-em nincs és amíg rajtam múlik nem is lesz

De gyere be IRCNeten az #assembly.hu csatira ha csetelni akarsz
Ha nincs IRC kliensed, akkor itt egy webes CGI-IRC cím. Channelt átállítod "other"-re és beírod hogy #assembly.hu.Esetleg ajánlom a web oldalam. Azon belül is talán az "Alapfokon" rovatot, azon belül esetleg a Mi a PLC? című írást. A linkek között is találsz magyar nyelvű doksikat, mivel azokat külön bekezdésbe szedtem. Az oldalon fényképeket is találsz a témáról...
Esetleg ajánlhatom a viszinylag nagyobb forgalmú PLC levelező listát, ami egy levelezős offline fórum. Fel kell rá iratkozni, amit itt tehetsz meg..
Ha az online fórumok híve vagy (mint amilyen ez is) akkor nézz be a PLC fórumra esetleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony PlayStation 5 1TB Slim Digital Edition, 6 hónap Garancia, Fehér Színben
- 64gb ddr4 2666mhz ecc reg server ram, 4db
- Xeon E5 1650 v3, 1650 v4, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
- DJ-I Osmo Mobile 7p 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256Gb Dual, 6 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest