Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Erősebb lapkakészlettel frissült az Ulefone Armor 34 széria
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vottokar
senior tag
Nem tudom, hogy mi célból akarsz megtanulni, mert ez igen erősen befolyásolja azt az irányt, amerre el kell indulnod.
Nálam, mivel német érdekeltségű cégnél dolgozom a Siemens adott volt. Az árakról, jobb nem beszélni ez esetben. Ha tényleg saját élő hardverkörnyezetben akarsz tesztelni, akkor szerintem ez sajátpénzen megoldhatatlan. (vagy ha van rá többszázezer felesleges forintod, szerintem kezdj másba vele) Ha okosba meg tudod oldani a dolgot, akkor persze más a helyzet.
Omronnal az ezelőtti munkahelyemen foglalkoztam. Arra a feladatra, amire ott kellettek (egyszerübb gépek vezérlése) nekem szimpatikusabbnak tűntek, mint a megfelelő S7/200-asok. (ami nem azt jelenti, hogy jobbak is lennének.)
Sajna én olyan szinten, hogy véleményt merjek mondani, csak ezekkel (Omron S6, Siemens S5, Siemens S7/200, S7/300) ''foglalkoztam''. Pedig van még jónéhány elfogadott cucc amiket legalább alapszinten meg kellene ismernem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 5 7500X3D +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Razer Blade 15 Base (2021)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest