- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Yettel topik
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
salapp
addikt
Segítettem a felszerésében és beüzemelésében egy Sony 55W809C tévének. Ha valaki, én aztán nem vettem eddig tévészámba egy általam látott lcd-t sem, de otthoni körülmények között, cinema pro képmódban megdöbbentően szép képi világa van ennek a készüléknek, és nem éreztem rosszabbnak az 50st60-hoz képest. illetve nyugodtnak láttam a plazma vibrálásához képest, ami nem tudom, mitől van.
Szóval van (most még éppen) 250K áron olyan LCD, amit elfogadnék otthon is, pedig részemről ilyen kijelentést elképzelhetetlennek tartottam akár másfél évvel ezelőtt is. -
BBéci
legenda
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest