- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
Egyrészt az lehet a helyzet, amit DM-Fan írt, másrészt nem játékokkal kell vizsgálni egy TV képességeit, hanem eredeti Blu-ray lemezzel és azok közül sem mindegy, hogy melyikkel. A kábel belezavarhat az összképbe, feltétlenül ki kellene próbálni egy másikat, de semmi garancia nincs arra, hogy tényleg amiatt látod azt, amit leírtál.
-
DM-Fan
Topikgazda
Az én meglátásom is az, amit már írtak neked előttem is: szerintem is egyszerűen hozzászoktál az LCD túlszaturált, túlzó színvilágához, amit most - látva a plazma inkább naturális képét - hiányolsz. Egyébként a PS3 kapcsán a színek a legkevesebbek, amik panaszra adhatnak okot - sokkal súlyosabb az, hogy felbontást tekintve 720p alatti értéken fut natívan a legtöbb játék, így egy mai modern megjelenítőn mindennek nevezhetők a tartalmak, csak szépnek nem. A PS4 és Xbox One idén év végi kiadásával úgy szolid 3-4 évet csúsztak meg a gyártók. Nekem a játékok színvilágával nincs problémám - bár ez is olyan dolog, hogy ahány cím, kb. annyi féle színvilág, szóval mindenképp azt mondom, hogy nálad egy berögzült valamihez képest van most változás - valószínű egyébként jó irányba, tehát egyértelműen az volt a túlzó, amit eddig néztél. Ez egyébként az LCD-t használók jelentős hányadára igaz is és sok esetben ők is csak akkor szembesülnek azzal, hogy mennyire nem helyesen beállított képet néztek, amikor technológiát váltanak. Nyilván itt nem arra a rétegre kell gondolni, aki kalibráltatja az LCD-jét és/vagy esetleg kicsit ért is a képfeldolgozáshoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos fejegységek
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Külpolitika
- LEGO klub
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- DOOM - The Dark Ages
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Denon DRA-100 + ajándék Bowers & Wilkins Px7 S2
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- LG OLED55G49LS 3 ÉV Gyári Garnciával
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 11 128GB Bontatlan ÚJ! 12 Hó Jótállás
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest