Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Viktor81

senior tag

válasz julius75 #88780 üzenetére

Szia !

Biztos voltam benne, hogy a "divatmajomnál" ragadsz le. Én kifejtettem és továbbra is tartom, eszembe sem jut mentegetőzni. Aki a külső, fancy és lényegtelen dolgok miatt vesz meg egy terméket, vagy mert jó a marketingje és nem azért mert valós, lényeges tartalommal bír a szegmensében, az nálam "divatmajom". (és piszkosul sok van ezekből, ez látszik is és ehhez alkalmazkodnak a gyártók - hívhatjuk ezt tőlem fogyasztói társadalomnak is) Ez tette "naggyá" az LG, Samsung féléket. Emlészem a 80-90-es évek fordulójára, majd a 90-es évtizedre. Ezek a gyártók nem a minőségükkel lettek híresek (mint írtam, engem azóta sem győztek meg). Kettő dolog tette őket gazdaggá: a japánokhoz képest kedvezőbb ár, a bátor, formabontó külső valamint a "felesleges megoldások". Engedtessék meg nekem, hogy aki pl. az alapján választ autót, hogy tükröz-e az Apple Car Play, vagy mekkora felbontású az érintőképernyő az nálam nem komoly "piskóta". (tudod, ugyanez megvolt TV-ben is: fut-e rajta a Facebook, kezel-e feliratot, játszik-e "bárakármit") Az most biztos, hogy az LG az OLED-el nagyot villantott és egyedüli alternatívát biztosít a minőségi mozgókép megjelenítésre alkalmatlan LCD mellett, így aki ezt választja, megértem és eszembe sem jut kategorizálni, kivéve, ha azt sem tudja, mi az OLED, csak azért választotta, mert jól néz ki. (én is megvenném, csak engem zavar, hogy LG). Ne vedd magadra ! Függetlenül ezektől én is tudok örülni és élvezni, hogy élek. Pontosan azért, mert tudom, hogy minden "jó" nem fog eltűnni az én életemben, max nehezebben jutok hozzá, vagy csodabogárnak tartanak miatta.

Új hozzászólás Aktív témák