- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- Mobil flották
Aktív témák
-
Iceapo
csendes tag
Köszönöm a gratulációt, mindenképpen jelentkezni fogok, akármilyen jó vagy rossz tapasztalatom is lesz!
Köszönöm a ghosting leírást is /azt a bővebb olvasmányt meg szerintem később fogom csak megejteni /bár néhány részletet már mintha olvastam volna/, most inkább a tv-vel foglalkozom, az újdonság varázsa van még ;)/, ma fogom csak csatlakoztatni a digit, tegnap a pc-t, meg a dvd playert bütyköltem, de ma pont azon gondolkodtam hogy akarom e én a digit rákötni, mivel idáig sem volt rákötve a régi Panámra hát lehet hogy most sem olyan fontos, de egyébként rákötöm mert tesztelni akarom, meg ha véletlen nem OK valami akkor még most jöjjön ki, ne pedig 1 hónap múlva!
Aktív témák
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest