- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
Aktív témák
-
-
nobeige
tag
Samsung PS50C430 - 1015 firmware
Felraktam az új firmware-t, tévé működőképes maradt...
Beállításokat megtartotta, minden oké. -
skoos
őstag
Conax kártyával már a kezdetek óta tapasztalom, hogy 50X10Y tévém egy-egy másodpercre azt írja, hogy nincs jel. Naponta akár többször is előfordul. Nem a Conax kártya a hibás, kipróbáltam, ha menet közben simán kirántom, azt írja, hogy No Card, vagy ilyesmit. A modullal sincs baj, azt is próbáltam. Ha viszont a kábelt húzom ki, az okozhatja. Hogyan tudnék biztos csatlakozást csinálni az antenna bemenetre? T-kábel+technisat CONAX
-
minas
aktív tag
válasz
KTTech #14986 üzenetére
Én holnap megyek a Playon!HD-ért. Kíváncsi vagyok hogy fog szuperálni a g10-el együttműködve.
Más és off: eddig minden rendben volt, néhány napja a dvb-t adásoknál folyamatosan ingadozik a jelminőség (jelerősség maxon) és ennek megfelelően meg-megszakadozik az adás "nincs jel" szöveggel.
Ez antennaprobléma, vagy az adással sz**akodnak? Az antenna évek óta működik (az analóg jó is), nem hinném, hogy hirtelen be akar krepálni. Vagy a tv vevője???? -
zozy84
senior tag
Akkor utána nézek ennek a WD-nek.
Köszönöm!
-
holden72
tag
válasz
willi100 #14978 üzenetére
Szia,
Ez Panasonic sajátosság lehet, több forumon is olvastam típustól függetlenül ugyanazt a jelenséget.
Nekem is ezt csinálja (50c10y).
Sajnos a TV-n nem lehet azt beállítani, hogy ne legyen automatikus csatorna frissítés.
(Valami hasonló dolog van a Sony menüjében, és ott nincs ilyen csatorna elfelejtős, átrendezős probléma) -
Rendeske
tag
Na akkor, közben volt egy kis technikai probléma föltámadt a szél és a tuja belelógott a tányérba úgyhogy lekötöttem....
Közben előfizettem a HD csomagra most már minden csatorna hibátlanul jön, de a tv továbbra is 576p-t ír. Délelőtt amikor még nem volt HD csomag de akkor 720p/50Hz-t írt(minden csatornára RTL Klub,tv2,HBO,stb). Én ezt most már végkép nem értem! A beltérin ugye semmilyen beállítási lehetőség sincs, nem lehet hogy a TV-n szúrtam el valamit?? idegesít hogy 576p-t ír 1080i helyett...
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
zozy84 #14987 üzenetére
Még egy szavazat a WD TV Live-ra, kiváló készülék. Ráadásul pont most jelenik meg egy ráncfelvarrott verzió belőle: a WD TV Live Plus.
-
KTTech
veterán
válasz
zozy84 #14985 üzenetére
Én egy WD TV Live-t használok, ezt hálózatra is lehet kötni, így akár a számítógépről is tud megosztott mappából lejátszani, de van rajta 2 USB port is, amiről bármit lejátszik (kivétel az RMBV-t), nem okoz neki gondot akár a 64GB-s pendrive sem, legyen az FAT vagy NTFS rendszerű (nekem most egy 500GB-s HDD van USB-n rajta, EXT3-al, és egy 60-as NTFS HDD). DVD menüt kezel (ISO-ból vagy rippelt mappából), MKV chapterekkel nincs gondja, bármilyen feliratot kezel (extrém bitrátás fullHD anyagokkal sincs gondja). Az ára itthon 30E környékén van.
De más chipsetesben az A.C. Ryan-t tudnám ajánlani az olcsók közül. Kb. egy kategória a WDTV-vel.
-
zozy84
senior tag
válasz
KTTech #14984 üzenetére
Köszi!
De én angliában vagyok. Milyen médialejátszót érdemes? Nekem nem kell a csúcs. Csak itt ugye magyar tv hijján csak a filmek letöltése maradt és ha már van egy jó tv-m (G20) akkor nem akarok szar minőségü filmeket nézni. De nem vagyok technikai zseni és agyvérzést kapok attól ha valamit ebből abba kell másolni meg ilyen file nem müködik azzal, stb! Tehát az miért működik hogy megveszem összedugom , letöltöm és már nézhetem is?
Szóval ha veszek egy médialejátszót (amiről eddig nem is hallottam) akkor ha letöltök egy mkv-s filmet majd azt rátöltöm a 16GB pendrive-ra és azt bedugom a médialejátszóba akkor már nézhetem is????(tök hülye vagyok hozzá tudom
)
-
zozy84
senior tag
Sziasztok!
Az mitől lehet hogy a tesóm régi sandisk 4GB pendrive-ját ha bedugom a G20as tv-be akkor lejátszik Divx-es filmeket de ha a most vett új Sandisk cruzer Extreme 16 GB-os szuper gyors pendive-omra rámásolom ugyan azt a filmet akkor a tv nem érzékeli és nem játszta le. MIÉRT???
Unokatesóm azt mondta azért van mert a pendrive-om túl nagy és a tv nem kezeli. Lehet?????
És mit csináljak hogy ne csak divx-es filmeket nézzek hanem mkv filmeket is? Kell vennem egy médialejátszót???Bocs a sok kérdésért.
-
lcee79
addikt
válasz
KTTech #14977 üzenetére
Közben itt kicsit sikerült javítanom a 24p smooth filmen
A framerate sync a popcornon be volt állítva ntsc/pal/24p-re
és azt kivettem hogy kikapcsolva
most kevésbé műA felbontásnál viszont lehet állítani
1080p 24hz
1080p 23.976hz
1080p 25hz
1080p 30hz
1080p 29.97hz
1080p 59.9hz
meg még rengeteg van
de pl az első 2 közt milyen különbség van
a tv mindegyiknél 24p-t ír.Erről tudsz vmit?
-
willi100
csendes tag
Sziasztok!
Boldog tulajdonosa lettem egy p42g20 plazmának.
Egy üröm van az örömben mégpedig,hogy elfelejti a csatornákat másnapra.
T-fos digitális kábelem van.conax kártyamodullal.
Érdekes módon csak másnapra felejt.Ha kikapcsolom ,majd egy óra múlva vissza akkor minden ok.
Volt valakinek efféle rossz tapasztalata?Kicsit el vagyok kenődve...azt hittem minden tuti lesz ha veszek egy ilyen tv-t. -
szp1
addikt
A meccsközvetítés nagyon állat.....belenéztem
-
D@reeo
aktív tag
Lényege, hogy ha tartósabban (értsd: pár perc) a képernyőn található ugyanaz a képi információ (pl. csatornalogó, korhatárkarika, DVD-lejátszó menüje), akkor annak megszűnése után a panel egy ideig megőrzi a hosszasan megjelenített képtartalmat, amely elsődlegesen teljesen fekete háttérnél, sötét szobában figyelhető meg a panelen. A ghost miatt nem kell aggódni, pár percnyi változó képtartalom után ahogy jött, el is tűnik. A ghosting-nak drasztikus, végleges károsodást jelentő formája a tartós beégés, amit hosszas (jobb modelleknél sok-sok órai) azonos képtartalom megjelenítésével tudunk produkálni.
Első HSZ.
-
Seb3s
tag
Miért nincs m1 HD logó? egy ideig volt de most nincs. a minőség azért pazar.
-
D@reeo
aktív tag
válasz
Gabor970 #14968 üzenetére
Üdv
Igen, közbe rájöttem, hogy ennyiért nincs full hd plazzma, hd ready.
kb 3 méterről nézném, wdtv, konzol(ok) is rá lesznek kötve. Plazmát szeretnék, csak a beégés és a ghost miatt tartok (tv logók leginkább, meg a konzolos játékok miatt). Mert ha megnézel egy 1,5 órás filmet, a logók már ott maradnak. :-( -
D@reeo
aktív tag
Sziasztok.
Nem találtam olyan topicot, hogy milyen TV-t vegyek, ezért itt kérdezném meg.
Ezek közül melyiket ajánljátok és miért, valamint melyiket NE vegyem semmiképpen sem?
http://www.olcsobbat.hu/szorakoztato_elektronika/tevek/kepernyo_merete--37-63/ar--70000-170000/gyarto--samsung-sony-sharp/technologia_1--lcd-plazma-led_lcd/keparany_3--szelesvasznu_16_9-szelesvasznu_16_10-szelesvasznu_17_6/hdtv_tamogatas--teljes_hdtv/hdmi_bemenet--3-4-5/Esetleg ha van ilyan paraméterekkel rendelkező jobb választású TV is, azt is szívesen fogadnám.
KöszönömUI: Vegyesen vannak LCD-k és plazmák is, remélem nem gond.
-
lcee79
addikt
válasz
KTTech #14936 üzenetére
HI!
És a p-nr meg az élénk színek stb
ha ki-be kapcsolgatom, szinte semmi különbséget sem látok, úgyhogy nem tudom melyikkel jobb
mivel azt szokták ajánlani tesztekben is hogy ki, ezért ki van kapcsolva, de tényleg alig látok különbséget.Meg a Viera linkre még nem jöttem rá, mert azzal nem tudtam kezdeni semmit
media szerver müxik elég jól lehet irányítani azokat a fájlokat, amiket próbáltam(divxeket)
sd kártya is ment simán, (főleg hogy Panasonic FZ38-as fényképezőnek a kártyája), mindent vitt róla képek is simán, avchd lite video is.
Vinyót USB-ről csak felvételre akarná használni, és előtte formázni, szóval a filmmel és mindennel teli ntfs mobilvinyómat nem szerettem vona leformázni, úgyhogy ezt nem próbáltam ki.
HD filmeknél nincs miről beszélni....eddig ezzel a tv-vel láttam legjobb képet.
Főleg a thx-es színek nagyon bejönnek, hogy az emberek arca természetes, de egy színes (pl. Star Wars 3 elején űrhajó ütközés, robbanás) élénk és brutális szép, a színárnyalatok is mivel elég részletes sokkal látványosabb mint a régin.
DVD képe is szebb mint régi lcd-n, pedig azt csak 720p-vel néztem úgy hogy az erősítő konvertálta fel.(és ugye ott kisebb felbontást kellett kisebb méretre konvertálni)
Itt 1080p-re konvertálom fel nagyobb méretre és mégis szebb lesz..
Többi plazmát nem próbáltam még otthoni környezetben, de ez jelenleg olyan amilyennek kell lenni, főleg, hogy én a kontrasztra voltam allergiás ennél ilyen szóba sem jön.Hogy őszinte legyek nem is tudom elképzelni hogy a pionak jobb volt, max azt hogy ilyet tudott előbb....
-
Rendeske
tag
Közben Fölhívtam az UPC-t, megrendeltem 1évre +1500 havi díjjal de az első 3hó ingyenes a 12hóból, 9x1500-ba + nem halok bele hogy kipróbáljam a szolgáltatást (ami még bővülhet is idővel).
Az ember azt mondta hogy kb fél óra és már kapom is....
-
Seb3s
tag
Na, végre bekötötték az optikait.
1.IPTV: Sokkal többet vártam, elmaradt a "hűha hatás" (remélem ez idővel változik majd,ha megszokom). A kép szép tiszta (azért látszik, h csak SD), de van pár dolog ami eléggé idegesít:
Képarányt átállítottam STB-n 1080i-re, DE egy csomó csatorna olyan mintha 720p lenne. Akkora mintha egy 720p sorozatot az eredeti méretben nézném. eurosport, német RTL meg még pár jó, de a többi kicsi.
Ha 4:3-ban jön az adás, akkor nem tudom úgy kinagyítani, mint eddig az analóggal. Csak a kép magasságát húzza szét, de a szélessége ugyanaz marad. Ezt se tudom miért lehet.
A fekete szélek zavarnak..
2. DVB-T: Na ez király! 19 csatornát talált rádiókkal együtt, de soknál CI modul hiányzik. Ez nem para, mert az m1HD m2HD amik fontosak és ezek tényleg nagyon szépek. kb. 20 centis réz kábellel sikerül fogni.
Hogyan tudom megnézni milyen erős a jel?
3. Net: speedtest 29Mbitet, uT 3,1-3,2Mbyte-ot ír. Felfelé 12mbit körül. (25/12,5 van a szerződésben)Jó lenne, ha vki tudna megoldást a tv-s kérdésekre.
-
napocska2
senior tag
válasz
kutyás01 #14942 üzenetére
Ha van DVB-C tuner a TV-dben és digitális kábeles adást nézel, akkor ezt a modult kell beledugni a TV-be, hogy és kikódolja az jelet a Set top box helyett. T-home-nál működik így, de más szolgáltatóknál is.
Én is pont olyat vettem, amit KTTech linkelt be a #14949-be, az MM-be még ma akciósan 12000 Ft. -
szp1
addikt
Mindenkinek, akit érdekel:
ez a modul használható conax kódolású kábeltv szogáltatóknál a Common Interface-be illesztve.
-
Rendeske
tag
Már úgy volt hogy sógorom vesz ma Békéscsabán egy antennát, de szóltam neki hogy ne fáradjon vele. Így nem lesz fullhd VB
Más, bekapcsolom ma a tv-t és minden csatornára 720p/50HZ bemenetet ír a g20. Pedig nem állítottam semmit se az STB-n, sem a TV-n, WTF???
-
-
priti
addikt
válasz
Gabor970 #14923 üzenetére
Én meg a 386/64-es csomagért fizettem ennyit, még nem is t-online-nak hívták, hanem axelero-nak és azóta folyamatosan náluk vagyok és nem egy szolgáltatással, már rég 36 féle aranykártyám kéne hogy legyen húszmillió ponttal meg a legnagyobb problémával, hogy melyik szolgáltatást kérjem ingyen a bónuszpontokért cserébe. Az a minimum lett volna szerintem, hogy felhívnak, hogy mikor cserélhetik a késve megjelent, de a szolgáltatás rendeltetésszerű használatához szükséges újabb típusú set top box-ra azt a hulladékot, amit adtak. Ehelyett én várjam meg amíg letelik a hűségidő, menjek be, vigyem vissza a boxot mondjam le, rendeljem meg újra, kössek új hűséget és akkor esetleg kapok újat és ha az kimeneteit tekintve nekem nem jó, akkor így jártam sajátot nem használhatok, pedig ha a mindigTV meg tudja oldani, hogy a CI-ben működjön a kártyás megoldása set top box nélkül, akkor ők is.
-
ati888
senior tag
-
napocska2
senior tag
válasz
Devil Smile #14931 üzenetére
Természetesen a T-Home-nál is megmarad az analóg jel. Mi három hete váltottunk digitális családira, de tegnap beruháztam egy Conax CAM-re és így már teljesen szuper az egész!
Szerintem érdemes megvenni a modult, az STB éves áramszámlája majdnem kifutja az árát. Ráadásul csak egy távirányítót kell keresgélni, nem kettőt és emellett nem kell nézegetni a magenta EPG-t sem
-
szp1
addikt
válasz
Devil Smile #14931 üzenetére
A t-nél nem tudom, de nálam megmaradt az analóg jel a kábelen, azt kapja a másik TV-m.
Amíg nem volt CA modulom, nálam is megtalálta C tuner az adókat de kódoltan.....aztán használva a CI-t, kódkártyával simán jön a csomagom....ez másik szolgáltató, de ugyanúgy conax alapú ....most az STB-t órának használom...minas: max igazad van, a Samsungnál ha regisztrálod a TV-t, plasztik VIP kártyát kapsz nem szalvétát....persze az öt év a lényeg ( öt év? nem : kötél...
)....de akkor is.
-
lcee79
addikt
G20-nál 24P smooth film ha be van kapcsolva, akkor nekem az nagyon mű folyamatos mozgást eredményez, és néha mintha elsietne...
Ez vmi más spec.beállítással együtt kell használni, vagy magában.
HD film alatt próbáltam ami 24p-s volt. Kikapcsolva jobban tetszett.Az lehet baj hogy a popcorn előbb az erősítőbe van dugva, abból jön a kábel (HDMI mindegyik) a tv-be?
-
minas
aktív tag
válasz
Devil Smile #14908 üzenetére
Tényleg az 5 év lényeg. Ettől függetlenül igénytelenség egy ilyen cégtől egy ilyen papír, ha tényleg ennyi. Viszont az akkor megintcsak kérdés, hogy mi a túrót tudnak vakerálni majd egy hónapig egy sajtcetlin. Sajnos folyamatosan azzal szembesülök, hogy ez a cég érdemtelenül forgalmazhatja ezt a márkát. Baromira kíváncsi lennék, ha kapna egynéhány levelet ezzel kapcsolatban Osakában Fumio Ohtsubo Úr (vagy más illetékes vezér), akkor történne-e valami.
-
Devil Smile
őstag
Tudom h nem ide tartozik de az lenne a kerdesem h ha a T nel elofizetek digitalis adasra akkor az analog resze is megmarad? mert nem szivesen vennek minden tv hez STB-ot foleg
en az ON resze.. vmelyik nap bekapcsoltam a DVB-C t es kerdezi h milyen allomanyban akarok keresni Alapertelmezett v Thome akkor 1iknel talal 100+ csatornat persze mint kodolt 1-2 nezheto csak kulon antennam nincs csak az analog kabel van bedugva a masik lehetosegnel meg nem talal semmit.
amit talalok az a hir tv meg a duna meg meg vmi
-
P00By
nagyúr
Nekem lenne gy olyan kérdésem ami már biztosan elhangzott egyszer..kétszer...
De pana plazmákhoz van szoftverfrissítés(TX-P50S10E)? Ha már itt tartunk, és BD lejátszóhoz(DMP-BD45)?A másik, h érdemes lecserélni a STB-hoz adott HDMI kábelt?
-
szp1
addikt
Hát az én ócsó plazmámon olyan fekete a fekete mint a káva.....160 óra van benne. Lehet, van ennél feketébb is, nekem ez megfelel.Úgy hiszem, hogy ez a dolog egy kicsit túl van lihegve. Szerintem a képminőséget összességében kell nézni, nem alkotóelemeire bontva, hiszen a nem geek user is az összhatást nézi...úgy meg a plazma a nyerő a dolgok mai állása szerint.
A szolgáltatókról meg annyit: az imént tettem le a telefont, újra aláírtam 2 évet, ezért cserébe kaptam 4900 Ft ( !!!!!!
) engedményt....( 8Mb net + 61 digit csat benne M1 HD )
KTTech: lehet még szokni kell ezeket a 3D-s kamerákat.......idővel belejönnek...
-
Gabor970
addikt
Most néztem, van új firmware a C4 és C5 sorozatú samsungokra. Tegnapi friss. Azt nem tudom mire jó, de este fel is rakom....
-
plussuni
csendes tag
Felhivtam [ezt] a ceget. Olyant kerdeztek, hogy tvm tud-e valami 5V-os atkapcsolo jelet adni, mert akkor mukodhet automatikusan, ha nem, akkor a kezi atkapcsolos megoldas marad. Meg tudja ezt nekem valaki mondani? P42S20-rol van szo.
-
madgie
titán
válasz
Gabor970 #14923 üzenetére
Felénk (Kisvárda) nincs se kábeles UPC, sem Digi. Nyíregyházánál "vége van" Magyarországnak, ez sajnos köztudott dolog
(Tavaly még négyezret fizettem egy 512-es netért, most már egy fokkal jobb a helyzet, 3k-ért kapok 3 megásat. Ja és ezen három gép osztozik általában)
-
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
KTTech #14921 üzenetére
Majd meglátjuk a meccseken. Ott jók a fényviszonyok. És talán az operatőrök is - érdekes Oslo-ban jobban fókuszáltak.
No, de azért a vb megnyitó sem volt rossz, csak rosszabb volt mint az Eurovizio. Amúgy minap ment az m2-őn a Szenes AndreaHD-ben, az sem volt vmi eget verő (talán jobb is )
-
Gabor970
addikt
5-6 éve, még 12000Ft/hó fizettem az egy megás netér, plusz 3500Ft körül 43 analog csatornáér. Ma 4750Ft/hó a 15megás net + 4500Ft/hó a 100+ digitális tányéros csatorna (UPC) 77 rádióadással, a STB-on HDMI kimenet, felvesz, visszateker stb. Földi mindig tv meg tol 3 adást HD-be egy 690Ft-os antennán. Hát nekem ez így rendben is van....
Érdemes az élethez alkalmazkodni, mert az élet nem fog mihozzánk....
Nekem sikerült 40 éves koromra, ........így sokkal jobb! -
Zoli_2010
tag
Még nem 'kalibráltam' be a TV-t, (cellafeszültség pl.?..), de eddig úgy láttam, hogy ennél sokkal feketébb már nem is lesz. Akkor látok csak jó feketét, ha a Scart-ra kapcsolok, ahol éppen nincs bejöbő jel. Ekkor, 4-5 mp múlva feketére vált a kép -- na ezzel a feketével már elégedett lennék
. De ha bármit megnyomok (hangerőt pl.) akkor ismét visszakapcsol sötétszürkére.
Ez valami energiatakarékos módra váltás, ha nem kap jelet? Majd megnézem, ilyenkor leesik-e a fogyasztása is...
Ugyan csak egy szimpla árammérő van rajta, 0,1A-es felbontással, de ezzel ellenőrizve bőven hozza a gyári adatokat. Film módban ~0,3A (~70W), normál módban ~0,4-0,5A (~100-110W), fehér képnél 0,6A(140W) is lehet. A kiemlet módnál 1-1,1A (230-260W) -- ezt meg úgysem használom...Samsung PS50C430
-
lcee79
addikt
Nem tudom hogy milyen körülmények voltak ott
de én ettől feketébbet mint a G20 még nem láttam.
Lehet hogy nagy volt a fény....
LCD-nek jobbnak tűnik a képe világosban, de sötétben már más a helyzet, nekem 2 napja van G20 de alig tudom megszokni hogy ilyen fekete a fekete
Star wars 2 vel teszteltem az űrös résznél olyan sötét mintha le lenne kapcsolva a tv, de a csillagok ott vannak
LCD-n még ilyet nem tapasztaltam.(drágább lcd-n)
Ha ettől gyengébb feketéje lenne még akkor is jónak mondanámOtthoni környezet nem üzleti a lenyeg...
-
Devil Smile
őstag
válasz
M_AND_Ms #14914 üzenetére
szp1:
M & Ms: van csokom de itt most nem volt koze a garhoz..
u.i.: majd meglatom mit tehtek az erdeketekben..
egyebkent meg ha a reg sikerult akkro mar ugyis el a gar sztm
tehat annyira nem eletbevago az a papir a masik meg h 2 evig jo a sima gar is..
...tudom tudom de azert jo lenne mar otthon tudni az 5eves wc papirt.. -
M_AND_Ms
veterán
válasz
Ezentúl szóba se állunk veled! Csókos! Pfúj!
-
priti
addikt
válasz
M_AND_Ms #14837 üzenetére
Ki nem szarja le, hogy mit tudok rögzíteni? Pont lesajnálom.Tök alap dolog, hogy ha egy csatorna HD-ben ad és a TV-m azt képes venni, akkor HD legyen amit látok. Az hogy 2010-ben amikor az analóg földfelszíni sugárzás már meg is szűnik külön díjat számítanak fel a digitális műsorszórásért a kábelen, mert az már "digitális csomag" már élből felháborító lehúzás, de ha még a tetejében rámeröltetnek egy box-ot (a külön távirányító box, átjátszó kábelköteg stb. minden kényelmetlenségével) amikor a TV-ben ott figyel az mpeg4 már dühítő és ráadásul még ezzel együtt sem jutok HD felbontáshoz, azaz a szolgáltató szándékosan lerontja a minőségét a sugárzásnak az már kiveri a biztosítékot. Most akkor még kitaláljuk hogy legyen digitális mellett HD csomag is? Nekem volt ilyen boxom T-kábeles boxom HBO film pack-el, volt rajta egy SCART és a HD-t buktam, az 5.1-et buktam, mert csak optikai kimenet volt rajta a házimozin meg DIGIT RCA volt, naná hogy így kell a francnak. Közben kijött jobb box állítólag, amin van HDMI, de nem cserélték ki azt ami nálam volt. Lemondtam a csába ahogy lejárt a hűségidő.
Ott az mpeg4 a TV-ben, ha bedugom a kábelt akkor az legyen digitális, akinek nincs megfelelő TV-je annak adjanak set top box-ot hozzá, ne nekem (!!!) és leszarom a süket dumát már ne is haragudj. Ha a set top box-al jó, akkor minden technikai feltétel adott ahhoz, hogy a TV-be épített tuner-rel is jó legyen nem kell a süket duma. Az egész csak a lehúzásról szól, az egyetlen korrektnek tűnő ajánlat a mindigTV, de ugye a kábelnet rögtön drágább lesz, ha lemondom a kábelTV-t. A durva mindenit előfizetek kábeltelefonra, kábelnetre, kábeltévére, és még kértem a digit csomagot meg a HBO pack-et és az 5 szolgáltatáshoz adnak egy ilyen facom box-ot? Van bőr az arcukon? Van. Hát a se**emet ki kéne hogy nyalják ennyi pénzért, ha összeadom, hogy az 5 összesen mennyibe kerül évente és akkor még csodálkoznak hogy lemondom és inkább torrentezek. Kell a francnak az IP-tv, amikor úgy kötik be a netet, hogy kihoznak egy modemet, rákrimpelik a coax kábel végére a dugót, azt szevasz. Ennyi. Ja hogy az épületben mondjuk egy coax osztó 20 éves és emiatt szar az egész az senkit nem érdekel, ha gondod van indítsd újra a modemet. Ha nem méretem ki a mai napig copnék vele. Nagyon tele van a facom azzal, amit ebben az országban szolgáltatás címén lenyeletnek az emberrel horror drágán, szóval inkább ne is hergelj, mert marhára nincs igazad -
foxyr
tag
Én is gondolkoztam Pana plazmán, mivel az 5év garancia csábító, emiatt elmentem a Ferenc krt-i Pana shopba. Megmondom őszintén, hogy hatalmas csalódás volt. Egy G10 v. G20 mellett volt egy Pana LCD is, s mindkettőn ugyanaz a HD anyag ment. Baloldalon látható a nap, az űr, s szép lassan előtűnik a föld. Na hát a plazmán az űr minden volt csak nem fekete. Az LCD-n a fekete fekete volt, a plazmán pedig szürkés-zöld...feltünt, hogy az ott lévő plazmák mindegyikének a panel alapszíne szürkés-zöld. Vagyis fekete esetén nem kapcsolnak be a pixelek...csak hát emiatt a fekete köszönőviszonyban sincs a feketével. Nem tudom, hogy ez mitől van, de ez nekem bőven elég volt, hogy maradjak továbbra is az LCD-nél (jelenleg egy Sharp Aquos LCD-m van, s azzal maradéktalanul elégedett vagyok). A kontrasztarányból fakadó előnye tényleg megvolt a plazmának, mert az apró, alig látható csillagok jobban "kirajzolódtak" a plazmán, de ezt leszámítva az LCD képe sokkal szebb volt.
-
szp1
addikt
válasz
Szinte látom az ördögi mosolyt az ajkadon.......
-
Zoli_2010
tag
Helló,
médiaplyeres _lejátszás közben_ a Tools gombot nyomd meg, ott lehet képméretet (Eredeti - 1. nagyítás - 2. nagyítás) is állítani. A hangbeállítások között legalul, az equalizer alatt lehet választani, hogy az optikai kimeneten PCM vagy Dolby Digital vagy DTS menjen ki (persze csak ha van a felvételen). Van még pár 'eldugott' dolog. Pl. a filmben a le-fel nyíllal az elejére-végére ugrik, jobbra-balra nyíllal 1 gombnyomás=10mp ugrás, nyomva tartással egyre gyorsulva teker bele (kb. 1 perc alatt végigkereshető a film). Az alsó "tekerő"gombokkal ugye csak 1-2-3 fokozatban választható a gyorsított lejátszás. (ezek sincsenek benne aleírásban, lehet még több kellemes meglepetés is)Nálam (látható) ghost már nincs, remélem nálad is csak a médiplayer filemenüje hagyott nyomot... mert én sávosodást különben nem láttam, teljesen homogén a 'fekete' (azaz sötétszürke
) felület.
-
Devil Smile
őstag
hajjajj akkro most fekete barany vagyok h kesobb regeltem mint Ti es elobb kaptam papirt..
de ha gondoljatok bescannelem mert kb olyan ez a papir h meg nyomtato nelkul is kulonbet csinal barki...nah de az 5ev a lenyeg nem a design -
madgie
titán
Nekem a nagytesója van, az 50PQ2000. SD anyagokat/analóg kábeltévét nem kezeli olyan szépen, mint egy jobb/drágább/fejlettebb plazma, elég sokat kell zongorázni a beállításokban, míg jó képe lesz, de ha jól belövi az ember, HD anyagokkal brutális lesz, visszavett élesítéssel (gyárilag asszem 60!) az SD anyagok is nézhetőek lesznek. Tükröződésmentes bevonat nincs rajta, így fokozottan figyelj arra, hová teszed, ne nagyon legyen vele szemben semmilyen fényforrás, az ablak is inkább oldalt legyen tőle. Én belőttem a szekénysor közé a falra, így picit árnyékol oldalról az is, szemből nézve így nem zavaró az AR réteg hiánya.
65k-t lazán megér szvsz, de jól nézd meg, gyanúsan olcsó ez az ár.
-
Bermi
aktív tag
Sziasztok!
LG 42PQ2000-n 65e-ért új, garanciás megéri gondolom, de a kédésem az, hogy elfogadható-e a minősége? milyen hibái vannak? a gyártó honlapján alig van info, ezért linkeltem egy boltot. ha jól tudom digitális vételre alkalmas?
-
kerni
tag
-
gg72
veterán
A Pana G20-as plazmákat valóban Japánban gyártják, azt olvastam valahol. Megnézné nekem egy tulaj, hogy hol készült?
-
-
ebigtom
csendes tag
Sziasztok
Valakinek van ötlete, hogy jelenleg legfeljebb pár napos szállítási idővel hol lehet 46-os panasonic plazmát venni? A legjobb egy 46G20-as lenne, de ha nagyon nincs, akkor egy S20-assal vagy egy G10-essel is kiegyezek. Ahol én kérdeztem, mindenhol csak 2-3-4 hét múlva "talán".
Minden megoldás érdekel :-)
Köszi
Tom
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jellyfin, Emby, Stream.io, Plesk Streaming platform
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Óvodások homokozója
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Ryzen 7 CPU-k
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest