Keresés

Aktív témák

• lcee79

addikt

válasz KTTech #14936 üzenetére

HI!

És a p-nr meg az élénk színek stb
    ha ki-be kapcsolgatom, szinte semmi különbséget sem látok, úgyhogy nem tudom melyikkel jobb
    mivel azt szokták ajánlani tesztekben is hogy ki, ezért ki van kapcsolva, de tényleg alig látok különbséget.

Meg a Viera linkre még nem jöttem rá, mert azzal nem tudtam kezdeni semmit

media szerver müxik elég jól lehet irányítani azokat a fájlokat, amiket próbáltam(divxeket)

sd kártya is ment simán, (főleg hogy Panasonic FZ38-as fényképezőnek a kártyája), mindent vitt róla képek is simán, avchd lite video is.

Vinyót USB-ről csak felvételre akarná használni, és előtte formázni, szóval a filmmel és mindennel teli ntfs mobilvinyómat nem szerettem vona leformázni, úgyhogy ezt nem próbáltam ki.

HD filmeknél nincs miről beszélni....eddig ezzel a tv-vel láttam legjobb képet.
    Főleg a thx-es színek nagyon bejönnek, hogy az emberek arca természetes, de egy színes (pl. Star Wars 3 elején űrhajó ütközés, robbanás) élénk és brutális szép, a színárnyalatok is mivel elég részletes sokkal látványosabb mint a régin.
    DVD képe is szebb mint régi lcd-n, pedig azt csak 720p-vel néztem úgy hogy az erősítő konvertálta fel.(és ugye ott kisebb felbontást kellett kisebb méretre konvertálni)
    Itt 1080p-re konvertálom fel nagyobb méretre és mégis szebb lesz..
    Többi plazmát nem próbáltam még otthoni környezetben, de ez jelenleg olyan amilyennek kell lenni, főleg, hogy én a kontrasztra voltam allergiás ennél ilyen szóba sem jön.

Hogy őszinte legyek nem is tudom elképzelni hogy a pionak jobb volt, max azt hogy ilyet tudott előbb....

Aktív témák