Hirdetés
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Pici telefon, óriás akksival?
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
Na, ebből kb. semmi nem igaz.
Egyrészt sehol nem feleannyiba kerül a Slim, mint a Fat, mert kb. ugyanolyan árban vannak, illetve a Fat-et már leginkább semmilyen árban nincs, mivel nagyon kevés helyen kapod meg, ugyanis rég leállították a gyártását és már csak egy-egy készleten maradt modell található meg.
Képét tekintve nem hinném, hogy különösebb különbség lenne, csak annyi történt, hogy a Cell proci és a GPU csíkszélességét csökkentették, amivel a fogyasztása csökkent tovább, valamint kisebbre vették a Slim hűtését, amitől jobban melegszik és hangosabb, mint a Fat. Pont a hangot tekintve voltak változások pozitív irányba a tényleges TruHD hangot érintően a Slim esetében.
Nem tudom milyen elborult agyú teszter lehetett, aki szarnak ítélte a képminőségét akár a Fat-nek, akár a Slim-nek, de szerintem erős prekoncepciókkal indult a tesztnek, mint tapasztalataim szerint sok teszter egyébként.
A Slim egyébként nem kiherélt, csak kicsit anyagtakarékosabb, más összeszerelési minősége van, design-ra nekem speciel nem tetszik, de képességeit tekintve semmivel sem rosszabb, mint a Fat.
Nekem Fat-em van a CECHH-szériából, ami az egyik legjobban sikerült sorozat volt, eredetileg 40 GB-os vinyóval, amit 250 GB-osra cseréltem le házilag. Az teljesen biztos, hogy ár/érték arányban ilyen jól semmivel nem jársz, mert jelenleg 65 eFt-ból megkapod a 120 GB-os Slim modellt és akkor van egy konzolod, egy médiaközpontod és egy igen frankó BD lejátszód.
Aktív témák
- Spórolós topik
- Facebook és Messenger
- Megújult a PROHARDVER!
- Mikrotik routerek
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Androidos tablet topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest