- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoldhandRent
őstag
mivel az egyetlen forrás, aki kipróbálta csak a desktopot látta, ami alapesetben sem 3D, viszont a headseten belül térben rögzített helye volt, feltételezem működik a gyro. azt értem, hogy a kontrollereket nem fogja támogatni, nem ez volt a kérdés.
(jó, halózott, de az tudtommal nem VR kompatibilis game)belegondolva valami lófasz driver ahhoz is kell, hogy a PC-d lekérdezze a sisaktól, hogy merre áll a fejed. egy próbát azért megnéznék mindenek ellenére is. voltak már próbálkozásokból érdekes dolgok. (pl hogy egyáltalán képet ad.. sokan meg se próbálták, vagy egyáltalán eszükbe se jutott VRLINKre dugni. sima alaplapi typeC-be bedugja és nincs kép NANE)
"Ezek nagyon furcsa kérdések. Használtál már VR-t valaha?"
szimulátorban is elég a sisak, nem értem mit nem értesz ? kontrollerrel vagy kormánnyal játszol, mégis van 3D érzet. a külső kemera ezekhez nem kell
a gyro meg mint fentebb írtam, működik. ahogy forgatta a srác a headsetet, máshol volt a kijelzőn a 2D windows desktop, "térben" meg nyilván ugyan ott.
A próbált játék meg... na.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Papíron nagyon ígéretesnek tűnt a japán cég idén debütált VR terméke. Megnéztük, hogy milyen a valóságban.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest