Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
urobee #121076 üzenetére
Szia!
Gyerekszobába TCL 50' c725 tévét vásároltam az Xbox Series X mellé. Az árához képes túl jó a képe ha lehet ilyent mondani....van rajta FreeSync/vrr.HDMi 2.1 az szerintem nincs rajta, legalábbis a tévé hátulján a csati alatt nem írja. (...eARC van benne, szóval akkor elvileg támogatja a hdmi2.1et, de majd a szakik megmondják... )
A HDR nem annyira ütős, viszont a filmek alatt a Dolby Vision képe meglepően jó, játék alatt nem tetszett, mert van benne sávosodás. A hdr játékok közben néha hibázik, de annyira nem zavaró és ne felejtsük el, hogy egy 150Ks tévéről beszélünk, szóval teljesen rendben van ennyi pénzért.
Még annyi, hogy nálam az FH5nél grafikai bugot hoz elő a játékból, ez egy ismert TCL probléma, de elvileg csak Xboxnál fordul elő....más játékoknál nincs probléma, csak a Forza sorozat nem szereti a tévét... -
ρσгτσ
addikt
válasz
urobee #121076 üzenetére
Amennyiben nem akarsz 60+ Hz -en játszani, akkor jó. Vagy ha nem találsz például 55C728 -at akcióban.
C725 -nek egyébként kategóriájában az egyik legszebb képe van. Illetve nekem az tetszett a legjobban. Igaz, hogy én tavaly hálószobai TV -nek vettem, nem játékra. Párszor lógott rajta a Switch, de nem kifejezetten játékra vettem.
-
JanR
addikt
válasz
urobee #121076 üzenetére
Ha nem akarsz 120 Hz-en Call of Duty-zni, akkor biztosan jó hozzá
Itt azt értem, hogy a játékok nyomó része 30-60 fps-el fut, tehát bőségesen jó hozzá a 60 Hz is.
Ha olyan játékkal játszanál, ami 60 fps felett futna (nem túl sok van), akkor is használható, csak nem tudod kihasználni a +fps adta lehetőségeket.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest