Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hachiko95
aktív tag
válasz
Mezcal #153017 üzenetére
Generations nem próbáltam, de az EA Sports WRC-hez képest szerintem szebb a Dirt Rally 2.0. Karakteresebb látványa van, erősebb atmoszférája. [link]
Az újabb WRC-k nekem mindig sterilnek tűnek látványra. Az igaz, hogy szűkebb látótér van általánosan, de szerintem ami közel van részletesebb, a növényzet, az erdő sűrűsége, sokkal több néző. A navigátor elég "lelkes" volt a Dirt-ben, Phil Mills [link] , aki Solberg navigátora volt. Az újban mintha egy robot olvasná fel.
Ami lényeges, hogy technikailag a UE4 játékmotor miatt az új WRC-nél történt visszalépés, amit írtam is korábban, hogy az árnyékokkal probléma van és a tükröződésekkel is. [link] Konkrétan mintha oda lenne rajzolva a kocsi, nem fut a pálya tükröződése a csomagtérajtón. Az autó alatt gyakorlatilag nincs sötétebb, a gumi tövében is ugyanolyan világos van. Emiatt olyan mintha lebegne.
Száraz aszfalton, napos időben jön ki nagyon, hogy mennyire steril, amikor nedves úton mész jobb. Hó eséssel/képernyő effectekkel sem vagyok elégedett, mint egy analóg adásnál amikor elmegy a jel, olyan "hangyás". Mintha mindenen átesne a hó. [link]A sok kis részletről nem is beszélve, amitől élethű lesz egy játék. Nekem sok új játéknál úgy tűnik, hogy a megnövekedett fejlesztési idő és pénz ellenére rosszabb minőséget kapunk olyan stúdióktól, akiktől régebben minőséget szokhattunk meg. Gyanús, hogy sok helyen azok a fejlesztők akiktől a jó játékokat kaptuk eljöttek onnan, akiknek ez nem csak munka, hanem szenvedély is volt egyben.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim Digital 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Playstation 5 Slim lemezes dobozos 2026.11.08 gyártói jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest