Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android szakmai topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoneDragon
veterán
válasz
Gebriel #206409 üzenetére
Ahogy nézem te sem teszel hozzá semmit 'szakmailag', miről is beszélünk? Le mehetünk itt dedóba, szeretem az ilyet itt. Hozzáteszem, semmi olyasmit nem mondtam amitől neked kéne őt védeni. Úgy gondolom meg tudja magát védeni, vagy a véleményét kifejteni ezzel kapcsolatban, nincs szüksége testőrökre.
Igazad van, ne erőltessük, teljesen feleslegesen kötöttél belém. Innentől kezdve csak szakmai dolgot szeretnék tőled olvasni.
Amit irtam nem csak erre irtam. Ez megy hónapok óta. Valóban nem mindig, de ugyan azok a köröm mennek le. Uncsika.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED - Atmosphére - 256 GB - gyönyörű állapot - minden tartozék - ingyen játékok
- Eladó Nintendo Switch Játékok
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PS5 Fat + PSVR1 + Kiegek
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Samsung Galaxy A41 64GB, kártyafüggetlen, 1 év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest