- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
WhiteWalker #268521 üzenetére
FigterZ nekem megvan, bar nem az ultimate, hanem sima lemezes kiadas. Hozza se nyultam meg, de anno 3k-ert nem tudtam nem megvenni
A Far Cry 4 ugy lelombozott PS4-en, hogy az ujabb reszeknem mar eselyt sem adok.
-
válasz
penge111 #268492 üzenetére
Végül csak nem bírtam ellenállni pár dolognak én sem. A Yakuza 0-t behúztam én is, ha már így ajánlottad, eddig nekem kimaradt ez a széria, itt az ideje kipróbálni. DA Inqusition Goty is meglett véve, régóta szemeztem már vele, tudom hogy Accessben is elérhető, de nincs annyi időm, hogy 1 hónap alatt végignyomjam, így jobban kijövök vele. Illetve a Deus Ex fullos kiadását is kénytelen voltam megvenni, mert bár az alapjáték megvan lemezesen, de a season pass az 4k lenne külön. A feléért meg megkapod a fullos pakkot, érti ezt a fene...
-
válasz
Gery9112 #268427 üzenetére
Erdekes cikk. Az itt leirtak alapjan csoda, hogy ennyit ossze tudtak hozni launchra. Sokat elmond, hogy a devek szerint 2022-re lettek volna kesz. Es általában a fejlesztok mindig alabecsulik a feladataikat. Tolni kellett volna ezen es kihagyni a ps4/xone gepeket. Csak hát ugye a vezetőség...
-
válasz
WhiteWalker #268364 üzenetére
Hát US accountnál itthonról csak walletből fogsz tudni fizetni, mert nem fogja elfogadni az eu-s kártyádat. Aktiválni meg nem fogod tudni másképp, csak ha csatolsz kártyát. Szóval eléggé veszett fejsze nyelének tűnik...
-
Tegnap végignyomtam a Ghost Recon Wildlands sztoriját, 22.5 óra volt. Meglepődtem amikor
Egyelőre még nem döntöttem el, hogy van-e kedvem tovább nyomni és kipucolni a maradék söpredéket Bolíviából.a fél kartell kiírtása után egyszercsak feljánlotta, hogy ha nincs kedvem tovább írtani őket akkor mehetek a bossfightra. -
válasz
WhiteWalker #268348 üzenetére
Igen. Ha ügyesen csinálod akkor két havit is.
-
válasz
AssAssynn #268281 üzenetére
A hivatalos allaspont szerint tilos az account adas vetel. Ha a sony tudomást szerez rola, tiltja az accountot. De nem ez a jellemzo problema, hanem az, hogy az elado visszaveszi. Ehhez annyit kell tennie, hogy szol a sony supportnak hogy elloptak tole, majd kernek tole egy személyit meg egy születési idot es maris visszakapja az "elveszett" accountot.
Ergo plusz penzt accountert nem adunk.
-
válasz
tothjozsi96 #268268 üzenetére
Van rengeteg dobozos játékom, érdemes ezeket eladni és inkább Store-ból megvásárolni őket?
Szvsz nem. A lemezest bármikor elcserélheted vagy eladhatod. A storeos változat meg mindig az accountodhoz lesz kötve.
Illetve ha lemezről játszok ki egy játékot ott a trófeák is elvesznek, nem?
Dehogy vesznek el. Megmarad természetesen. -
válasz
Mauzes #268259 üzenetére
Ahány ember annyi vélemény. Én a Far Cry 2-3-4-el játszottam, a 2. anno pár órára tudott csak lekötni, a 3. részt imádtam, a 4. rész szintén csak pár órára tudott lekötni. Pedig általánosságban jól elvagyok a Ubisoft féle Open World játékokkal, Divison, Wildlands, AC Origins, Ordyssey, Watch Dogs 2 simán végigpörgött.
A HZD viszont nálam teljesen betalált, imádtam a settinget, platináig nyüstöltem, DLC-vel együtt.
-
Van most pár akció amin gondolkodom.
Metro Exodus 3.500 körül van Ps Plussal. Az első része a sorozatnak egészen tetszett, viszont a másodikat rövid időn belül abbahagytam. Milyen a 3. rész?
Control ultimate megint 7.000, ezzel régóta szemezek, csak fáj kiadni ennyit egy psn játékért (lemezes verziókat preferálom). Lemezes ultimate verzió gondolom egyszer felhasználható kód formájában van?
Trine 4-el játszott valaki? Az első 3 részt végignyomtam, chilles volt. Bár a 3. rész irányítása hagyott némi kívánni valót maga után.
-
válasz
Philips103 #268242 üzenetére
Akkor kimenti egy pendrive-ra a mentéseidet és feladja neked postán
-
válasz
wolfhgb #268191 üzenetére
Ezek támogatják a bill. + egér párost:
- Final Fantasy XIV
- DayZ
- Overwatch
- War Thunder
- Elder Scrolls Online (keyboard only)
- Neverwinter (keyboard only)
- DC Universe Online (you can only use the keyboard)
- Paragon
- They Are Billions
- Call of Duty: Modern Warfare -
válasz
Speeedfire #268166 üzenetére
Elvileg mindkettő jó. Arra kell ügyelni, hogy 9.5mm-nél alacsonyabb legyen a 2.5-es háttértár, mert különben nem fér bele.
-
válasz
buci30 #268119 üzenetére
Sony oldalarol lehet accountot deaktivalni 6 havonta egyszer. Tehat jelszo csere utan nem fog tudni bejelentkezni es az elsődlegesseget is ki lehet kapcsolni tavolrol.
De egyebkent ha csak szimplan elsődlegesre allitod otthon az accodat, akkor nala mar nem lesz az. A tavoli mod arra az esetre johet jol, ha mondjuk eladtad a geped es ugyfelejtetted...
-
válasz
Lacr0ix #268049 üzenetére
Múltkor olvastam valahol egy cikket, talán fb-n egy csoportban linkelte valaki, hogy a Sony Japánból kivonja majdnem az összes PS4 variánst, csak a sima fekete 500-as alapmodellt hagyják meg. Lehet globális készletkisöprés lesz? Nagyon korainak érezném, bár meg sem tudom mondani mikor láttam utoljára értelmes akcióban Pro gépet.
-
Elkezdtem újra nyomni a Ghost Recon Wildlandset. Még öcsémmel kezdtük el tavaly nyáron coopban, de együtt semmit nem haladtunk vele. Most egyedül játszva egészen elkapott, viszonylag változatos hátterű küldetések (persze a vége mindnek az, hogy kapj el/ölj meg valakit robbants fel vmit stb.), fasza open world világ (szép, nagy és változatos a táj) és nagy szabadság a missziók megoldását illetően (belopakodsz egyedül vagy csapattal, netán sniperrel távolról iktatod ki a célpontod vagy helikopterrel ledarálod az egész campet vagy csapdát állítasz aknákkal stb.).
Szóval egészen megérte azt a 4.000Ft-ot amennyiért tavaly sikerült hozzájutni.
-
válasz
WhiteWalker #267971 üzenetére
MS-nél nem tudom mi a helyzet, itt sajnos nincs ilyen lehetőség. Elég szopás, főleg azoknak, akik régen hozták létre az accountjukat, amikor még nem is lehetett magyar régiót választani.
-
válasz
WhiteWalker #267967 üzenetére
Nope
-
válasz
F-ECT$ #267864 üzenetére
Persze. Volt olyan küldetés, aminel nem töltődött be a talaj textura, nem tudott spawnolni a horda aminek jonnie kellett volna en meg szaladgáltam fel-ala a kuldetes helyszinen hallgatva az ordito hordat ami nem volt sehol
Ujrakezdtem a kuldit, ugyan ez. Vegul ps4 ujrainditas es harmadszori nekifutas utan megjavult.
Eleg sokat laggolt, bugzott nalam a jatek.
-
válasz
RangerFox #267850 üzenetére
És tartja is az árát rendesen... Használt switch + ex címekkel garantáltan nem bukik sokat az ember, ha pár hónap múlva kiszáll. Én is gondolkodtam rajta, hogy ha megjön majd a PS5, akkor a Pro-t kis ráfizetéssel becseréljem-e egy Switchre. De igazság szerint, nem nagyon lenne kihasználva.
-
válasz
tothjozsi96 #267755 üzenetére
Fórumon többen jártak így vele, pár hétig jó csak PS4-en az mx4...
-
válasz
Xaels #267745 üzenetére
Van ott tplink switch, wifis TV, settop box, meg nyilván a fal és a PS4 között volt a stick, de hagy ne a stick határozza már meg hogy mi lehessen ott meg mi nem
Eleve egy elbaszott dolog, hogy a dedikált sony füles miatt egy ilyen ormótlan vackot kell csatlakoztassak... Azon gondolkodtam, hogy egy usb hosszabbítóval kivezetem valahova, úgy lehet jó lesz, csak akkor is bosszant.
-
válasz
tothjozsi96 #267739 üzenetére
Nekem a jézuska ps5-öt hozott, csak még nem ért ide
-
válasz
tothjozsi96 #267733 üzenetére
Nekem lassan 2 éves a 7216b-m, mostanság kezdett el elviselhetetlen hangja lenni. Játékhoz nagyjából 1 méter távolságra szoktam húzni a fotelt a TV-hez. Esténként amikor alszanak a gyerekek csak fülhallgatóval lehet játszani, mert leüvölti a TV hangerejét a Pro... Pedig kívülről van rendesen takarítva és szellős helyen tárolom a gépet.
Ha meg már megemlítettem a fülhallgatót. Sony Platinum fülest használok és még egy ekkora szart szerintem nem láttam eddig sehol. Ha a PS hátuljába dugom azt az ormótlan sticket amit adtak hozzá, akkor ülhetek tőle 1m-re is, szakadozik a vétel. Konkrétan vicc kategória. Van egy 10k-s Xiaomi BT-s fülhallgatóm, az 2 falon keresztül nem szakad meg, nem hogy 1 méteren... Gyűlölöm, azt a 35k-t sem érte meg amit adtam érte.
-
Leporgettem egy 3 nap alatt a Watch Dogs 2-t. Hat, ez nem volt valami nagy durranas. A sztori nem volt kifejezetten rossz, de ez a frocsogo munyal ami athatotta az egesz jatekot, ez valami borzasztó. Ilyen 15-16 eves sracoknak ez biztos vicces, szerintem full szanalom volt ez az erolkodes hogy vicces legyen a jatek. Masreszt, ok hogy lopakodos stilusu a jatek, de konkretan opciot sem adnak arra, hogy brute force old meg a dolgot. Fegyverbol is van 50 fele, de teljesen felesleges, mert ha tuzharcba kezdesz 99% hogy meghalsz. Par otletes megoldas van benne, van par jopofa hack, meg a radio + "shazam" kombo is jo, de nem volt egy maradandó alkotás számomra.
-
válasz
Jim74 #267657 üzenetére
SW JFO elfogadhato sebesseggel fut, de sok technikai problemaval talalkoztam, tobbszor kifagyott, sok a texture popup, sokszor nem toltodtek be a texturak. Ami határozottan rosszat tesz neki, ha pihenobe rakod a ps-t es utana piheno modbol jatszol vele ujra. A teljes rendszer újraindítás tud valamennyit segiteni.
-
válasz
lakoslegal #267644 üzenetére
Sehogy nem lehet visszahozni, guest profillal jatszott, nem tarolodtak el a mentesek.
-
válasz
WhiteWalker #267538 üzenetére
Enyem neha nagyon visit, lassan 2 eves lesz. Meg bontatlan, de szerintem en mar nem fogom megbontani, jon helyette a nextgen.
-
Van otletetek arra, hogy a Watch Dogs 2 miert dobalja 30 masodpercenkent a pofamba, hogy megszakadt a kapcsolat az ubi szervereivel? Direkt kikapcsoltam az osszes online funkciot a jatekban...
-
Megvettem valamikor idén a Deus Ex Mankind Divided-et ~2.000-ért, de fórumos tanácsokra hagyatkozva úgy voltam vele, hogy akkor már végigtolom előtte a Human Revolution-t is. Mivel PS3-am nincs, PC-n voltam kénytelen játszani vele. Hogy ez mekkora egy jó játék volt
Baromi jó sztori, szuper design, jó zenék. Nem is tudom ez hogy maradt ki nekem anno. Remélem a folytatás is van ilyen jó. Mondjuk mindenképp élmény lesz újra kanapéról gémelni.
-
válasz
Jim74 #266855 üzenetére
Azért nem tudod megvásárolni az összes skillt, mert a kieg.-ben jött az alaphoz pár új skill (talán a jobb oldali fa, de nincs előttem a skill-tree, csak emlékezetből nyomom). A plat akkor jár ha az összes alapjáték-beli skillt kioldod. Ha véletlen kioldottál kieg.-beli skillt, akkor csak a kieg.-et játszva (és ott skill pontot gyűjtve) lesz meg a plat.
szerk: itt a jobb oldali kék (frozen) rész tartalmazza a kiegészítőben bejött új skilleket
-
válasz
Brenor #266812 üzenetére
Hát ja, abban nagyjából mindenki egyet ért úgy látom, hogy rentábilisabb a konzol. Főleg ha a PC-n nem virágboltot használ az ember, hanem ott is fizet a játékokért.
Grafikában nem veszi fel a versenyt a csúcs hardverrel, de ez mondjuk engem személy szerint sosem zavart, mert amúgy sem volt sosem olyan PC-m ami ki tudta volna maxolni az éppen újonnan megjelent játékokat.
-
válasz
Lackooo84 #266141 üzenetére
Brutál részlétes a világ, nekem nagyon bejön. Az más kérdés, hogy főleg az alap gép már nagyon gyenge hozzá. Röhögtem amikor a videóban az alap gépen beszakad néhol 15-17 fps-re
Azokat az időket idézte fel bennem, amikor megpróbáltam anno futtatni a GTA4-et a potato PC-men.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest