- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
PS3-on meg lehetett találni a mentéseket, és ott írt extra infókat a gép. Itt nincs ilyen lehetőség?
Valami módszert tudtok, hogy nagyjából követni tudjam mennyi van még a Days Gone-ból?
Néztem egy hordás videót amúgy, ezek elég nehezek lesznek, jól látom?
-
törölt tag
válasz
#92557568 #210010 üzenetére
Nem értem hogy csinálod, én még egyszer sem fogytam ki. Campeken újra tudod töltetni, a saját bázison meg mindig van egy kanna ingyen. Amúgy is érdemes néha felnézni mert újratermelődnek crafting alapanyagok.
Én meg pluszban gyorsutazok ezerrel.
Ami nagyon zavar amúgy, azok a farkasok. Hogy nem lehet egy sessionöm a nélkül, hogy meg ne támadna vagy három.
-
törölt tag
Én is elfogadnék egy ilyen kupont ha valakinek nem kell
-
törölt tag
válasz
Carlos Padre #209809 üzenetére
Nem unom, de szeretném már befejezni 😂
Azt hittem a felénél már járok kb.
-
törölt tag
Days Gone: reggel csináltam meg azt a küldetést, amikor
Most Nero checkpointokat kell csinálni. Hány óra van még a játékból kb.?át kellett menni középen a bal területre valami repülőből felszedni egészségügyi cuccot, és jött az a benga fertőzött. -
törölt tag
-
törölt tag
Days Gone-ban belefutottam az első
. Hát nem tudom ezt hogy gondolták. Rárobbantottam három piros dobozt, megdobtam három kézigránáttal, két molotovval, beleeresztettem minden gépfegyver lőszerem... Kicsit túl van húzva pár ellenfél. Már anagydarab fertőzöttbe is azt éreztem hogy kicsit erős, hogy minden táram bele kell üríteni hogy kidőljön. A nagyobb ripperek meg akik sisakban vannak nagy gépfegyverrel, az egyik lábánál dinamitot robbantottam, repült egyet, aztán felkelt. WTF?macinál -
törölt tag
Arról lehet tudni valamit, hogy meddig tart a Store karbantartás?
-
törölt tag
Azért ez a PS Store enyhén nevetséges néha. Weben elindítottam a Wipeout letöltését, úgy tűnt le is jött. Haha, de a digital artbookot szedte le és nem a játékot...
-
törölt tag
Sztoriban van összefüggés a két Injustice játék közt? A másodikról egész jókat hallottam, gondoltam majd beszerzem, de nem tudom kell-e az első is előtte.
-
törölt tag
válasz
Wesder #209190 üzenetére
De nem direkt mentem neki soha. Én nem is nagyon vittem fák közé, de volt hogy a küldetés megkövetelte, ráadásul vágtában. Olyankor mi van?
Ezt az első update-tel módosítani kellett volna szerintem. Ahogy egy rendes gyorsutazást is bele kellett volna tenni. Se a Rockstar olyan mint az Apple és azt mondja mindenre hogy nem hiba hanem feature...
-
törölt tag
válasz
bagyulajuve #208595 üzenetére
Nem kell mindig mindenre előfizetni. Főleg azoknál, ahol nincs kedvezmény éves csomag esetén. Pl. egyik hónapban lehet Netflixezni, aztán következőben HBO GO-zni. EA Access és a PC Gamepass is mehet váltásban.
-
törölt tag
válasz
Xaels #208559 üzenetére
Valaki írt pár dolgot ezzel a Farkas Einstein: Újvérrel kapcsolatban, és azok kifejezetten nem tetszettek. Mikrotranzakcióról meg nem is hallottam még akkor.
Az meg mi, hogy 0 pont mert csajokkal kell nyomulni? Mármint a bejelentés napjától lehetett tudni, miért lepődtek meg ezen?
-
törölt tag
válasz
Carlos Padre #208362 üzenetére
Ezt akartam hallani!
Nem mintha most annyira nehéz lenne. Valami bounty küldetést csináltam egy táborban, kinyírtam a csávót, erre hallom hogy rongyol be vagy 5 motoros a táborba, MELLETTÜK kifutottam aztán ők meg csak húha mi történt, hajjaj, meg ide-oda ugráltak a fedezékek közt
-
törölt tag
válasz
Carlos Padre #208357 üzenetére
Olyanok is vannak??? Hát ne már!
Egy hordába már belefutottam szerintem, megpróbáltam vagy háromszor de esélytelen volt. Gondolom lesz majd valami atom gépágyú később, vagy ezekkel mit lehet kezdeni?
-
törölt tag
Na kitakarítottam egy régiót Days Gone-ban, mondom megnézem mekkora a teljes térkép.
Hát ez bazi nagy! Sose fogok végezni vele
Később sem lehet nálam amúgy két nagy fegyver? Jó lenne a gépfegyver mellé valami pontosabb puska cucc, vagy egy shothun féle.
Vicces amúgy, amikor néha egy tárat megeszik egy ellenfél. Ez így mi? Oké hogy nem lőttem fejbe, de egy ne kelljen már bele egy tár SAP9...
-
törölt tag
válasz
szallasi007 #207794 üzenetére
Miért ne értenék? Mármint csak úgy lesz megcsinálva, hogy nem kell elolvasni hozzá a könyveket
-
törölt tag
válasz
Derron #207407 üzenetére
Vissza ne töltsd a mentést hogy kijavítsd a hibáid! Max ha nem vetted észre a gombot amit nyomni kell. Pont az a lényege, hogy a döntéseid befolyásolják a történetet. Másodjára vagy harmadjára már lehet ezzel operálni, ha kifejezetten adott befejezést vagy szituációt szeretnél látni.
-
-
törölt tag
"Rendelésed kollégáink feldolgozták, az általad megrendelt terméket 666 azonosítóval, Headsetes Jóska néven befoglaltuk.
A termék átvételére három napon belül, a bolt nyitva tartási idejében van lehetőséged."Most ez azt jelenti, hogy már átvehetem, vagy 3 napon belül lesz átvehető?
-
törölt tag
Na megrendeltem a PS4-es fülest, lesz ami lesz.
-
törölt tag
válasz
Carlos Padre #207231 üzenetére
A júliusi csere után már semmi sem biztos. Én kiegyeznék ezzel a csomaggal amúgy, ilyen UFC izét még sosem láttam, jól elveretném magam a géppel
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
41 Ohmot írnak. Én nem értek ezekhez. Mondjuk notival is használnám filmnézéshez meg játékhoz, utóbbihoz a mikrofont is. Csak attól félek hogy kakit veszek 21-ért és nem lesz akkora ugrás minőségben mint várom. Főleg a mikrofonra gondolok a JBL T205 (ha jól emlékszem) fülesem mikrofonjához képest.
-
-
törölt tag
-
törölt tag
Milyen vezetékes headsetet tudtok ajánlani amiben nem fő meg a fülem nyáron sem? Fontos hogy lehessen némítani.
-
törölt tag
válasz
hombre[EU] #206717 üzenetére
Pedig selejteket gyártanak. Most az Xperia 1 jónak tűnik, cserébe úgy néz ki mintha 3 éve készült volna. De a korábbi telefonok még rosszabbak, szar a kamera, és még mocskos rohadt drágák is. Most már csak bénán néznek ki és mocskos rohadt drágák.
Hülyeségnek tartom a Remote Play Xperia exkluzivitását mert a 80 millió PS4 felhasználó nem fog mind szar telefont venni, ezzel meg csak beszopatják szerencsétleneket. De hát a Sony nem a logikájáról és a jó döntéseiről híres.
-
törölt tag
válasz
hombre[EU] #206371 üzenetére
Who's gonna be the first of us who plays the Last of Us? 🤔
-
törölt tag
válasz
hombre[EU] #206192 üzenetére
Hogy fog ez a kis csapat 10 éven belül előállítani egy next gen Gran Turismót mikor még a Sportnak is vannak hibái két évvel a megjelenés után?
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
RangerFox #206160 üzenetére
Én imádom, mondjuk PC-n nyomom. De ránézésre nem sokat változott az előző részhez képest (nekem a 2010 óta ez az első F1 játékom). A gumimelegedés szimulációja komolyabb lett, már külön számolja a futófelület és a karkasz hőmérsékletét pl., meg az AI is átigazolgat, de ez elég gagyin lett megoldva mert szezon közben simán ugrálnak a csapatok közt.
-
törölt tag
válasz
hombre[EU] #206149 üzenetére
Monzával az a bajom hogy GT Sportban gyakorolgattam ott és az volt a benyomásom hogy nagy az aszfalt tapadása vagy nem tudom, de ott szépen mentem kipörgésgátló nélkül is, máshol meg egyből eldobtam kigyorsításkor. Spielberg tűnik a legjobbnak, köszi!
-
törölt tag
válasz
hombre[EU] #206132 üzenetére
Melyik pályán érdemes gyakorolni? Ami mondjuk nem olyan nehéz, de azért nem leszek utána teljesen elveszett más helyeken sem.
-
törölt tag
válasz
hombre[EU] #206128 üzenetére
Finomabban kéne fékezni, de egyszerűen nem találom hogy lehetne.
-
törölt tag
Nyomja valaki az F1 2019-et ABS nélkül? Hogy szokott blokkolás nélkül fékezni kontrollerrel?
-
törölt tag
válasz
Wesder #205321 üzenetére
Nem az a baj hog van évente pár gyenge hónap, hanem hogy 2019-ben nem rémlik hogy lett volna igazán erős adag. És már tavaly elkeztek egyre rosszabb játékokat adni.
De beszélhet nektek az ember, szemellenző fel és "a szolgáltatásnak nem része az ingyen játék akkor sem ha igen", és beleköttök mindenbe amit mások írnak.
Nem értem amúgy hogy annyi off közt miért fáj egyeseknek, hogy páran puffognak egy sort a PS Plus játékokkal kapcsolatban...
-
törölt tag
Jajj ne, jól látom hogy megint bedobta valaki a PS Plus az csak multi, a többi ajándék témát?
Amúgy a PES nem rossz cucc szerintem, mármint a 2019-es verzió azért csak új. Most legalább kipróbálhatok egy focis játékot, még sose nyomtam ilyesmit
-
törölt tag
válasz
Zoleee83 #205248 üzenetére
Nem veretem én ezerrel! Szépen spórolósan, csak hogy haladjak. De így is fogy, ha meg közel vannak a zombik nyilván húzatom kicsit hogy lehagyjam őket.
Amúgy iszonyú ostoba az ai ebben a játékban, volt hogy az orra előtt szúrtam hátba a társát valakinek, erre aszondja mi volt ez a hang, hát nagyon furcsa dolgok történnek itt.
-
törölt tag
Azért a nagy bevásárlás előtt várjátok meg az esti bejelentést a jövő havi ingyen játékokkal kapcsolatban
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest