- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
mettek
addikt
playstation-ön is lesz trial verzió az NFS-hez?
-
mettek
addikt
válasz
Apone33 #128584 üzenetére
pontosan nem tudom de kb 30 óra. Ebben volt némi barangolás az elején, ismerkedés a játékkal aztán sokszor kellett mellékküldiket farmolni hogy a főküldetéshez szükséges szintet elérjem plusz kb 3-4 órát csak a nyersanyagok farmolásával töltöttem, hogy felhúzzam a felszerelésem lilára (goldra)....az volt a baj, h az elején ezzel nem foglalkoztam és sokszor eladtam minden nálam lévőt, azt hittem az aranypénz kelleni fog de nem.
Ja és a felétől kb az összes átvezetőt elnyomtam, az még azért kitolja a játékidőt ha valaki végignézi. Meg szerencsére azért elsőre összejöttek az amúgy nem egyszerű nagyobb boss harcok is.
-
mettek
addikt
lenyomtam az AC Origins fő szálát de még egy csomó minden van benne, mellékküldetések, felfedezések, táborok kipucolása stb plusz kérdés milyen lesz a DLC, bár valszeg jó. Így most tanácstalan vagyok hogy eladjam-e a játékot és rámenjek egy NFS-re vagy se....
Bár nagyon gondolkodom hogy az NFS ér-e egy teljes árat....szerintem messze nem lesz olyan tartalma mint egy Forza Horizonnak. Aztán 2018 tavaszáig nincs is olyan cím ami mozgatna...
-
mettek
addikt
Playstationre keresnék megbízható fiókpartnert akivel közösen lehet egy egy új címet megvenni. Jelenlegi rokonsági alapokon nyugvó partnerem kb 3 hónapja be sem kapcsolta a gépét így dobnám a profilmegosztást vele.
Digitális játékaim: Driveclub season pass-szal, Gran Turismo Sport, NBA 2k18, Pes18, Battlefield 1 season pass (maga a játék lemezes), R6siege, Uncharted 4, Horizon Zero Dawn, Destiny 2,Hitman
Ps plus révén: Until Dawn, Infamous Second Son, Game Of thrones, Killing Floor, Metal Gear 5,Just Cause 3, Alienation, plus egy két kisebb cím.
Csak olyan írjon aki rendszeresen játszik és a pénzt sem sajnálja a megjelenő címekre. "A csak a sport meg a csak az Assassins Creed stb érdekel, kérem ne írjon"!
PROFILOM MAGYAR!
-
mettek
addikt
Pécsen a postán van egy Ac Origins Deluxe verzio ami nem kell mert mar mashonnan beszereztem. Ha valakinek kell itt helyben szoljon es akkor átvesszuk.
-
mettek
addikt
válasz
Adam_Shepard #128017 üzenetére
1,3gb volt. Szerintem az első rész után ez hozza ismét az AC szintet és hangulatot. Szuper lett.
-
mettek
addikt
válasz
syIex #127972 üzenetére
ps plus-szal kapod meg a multi lehetőségét, havi 2-3 játékot és elég jó akciókat. Az Uncharted 4-et pl 2 hete vettem meg így 60%-os akcióban 6000ért.
Tipp: ha magyar accod van akkor a ps plus most elég húzós 17-18 ezer ft. A notebook.hu-n 15.000 most magyar profilhoz (postadíj nem tudom van e)
-
mettek
addikt
válasz
syIex #127961 üzenetére
a konzolnál nagyon sokat számít a megjelenítő, mert ha az egy szép nagy 4k hdr tv akkor sokkal szebb tud lenni a játék a pc-s high grafikánál is (ha azt egy átlag monitoron futtatjuk).
Amúgy a pro kb egy medium pc-s grafikát présel ki 30 fps-sel de a pro az már 1080p feletti felbontással dolgozik.Én is ugyanezt csináltam, jött a munka világa, eladtam a pc-t, vettem egy macbook prot és egy ps4 prot később, a tv, házimozi már megvolt, azóta is úgy gondolom jól döntöttem, sokkal kényelmesebb így játszani és az exclusiveok, mint az Uncharted vagy Horizon Zero Dawn, Gran Turismo kihagyhatatlan alkotások. Már ezekért megéri a ps.
-
mettek
addikt
Playstationre keresnék megbízható fiókpartnert akivel közösen lehet egy egy új címet megvenni. Jelenlegi rokonsági alapokon nyugvó partnerem kb 3 hónapja be sem kapcsolta a gépét így dobnám a profilmegosztást vele.
Digitális játékaim: Driveclub season pass-szal, Gran Turismo Sport, NBA 2k18, Pes18, Battlefield 1 season pass (maga a játék lemezes), R6siege, Uncharted 4, Horizon Zero Dawn, Destiny 2,Hitman
Ps plus révén: Until Dawn, Infamous Second Son, Game Of thrones, Killing Floor, Metal Gear 5,Just Cause 3, Alienation, plus egy két kisebb cím.
Csak olyan írjon aki rendszeresen játszik és a pénzt sem sajnálja a megjelenő címekre. "A csak a sport meg a csak az Assassins Creed stb érdekel, kérem ne írjon"!
PROFILOM MAGYAR!
-
mettek
addikt
válasz
Zsinder #127833 üzenetére
nálam az AC teljesen érdektelenné vált. A hangulat rendben is van de a játékmenet, mechanika már nem. Nekem egyrészt túl nagy a bejárható térkép, ergó sok idő megy egy el a barangolásokkal amire nem mindenkinek van ideje. A küldetések pedig mind egy kaptafa, jellegtelenek. A harcrendszer úgyszintén, csépelős, már már hack and slash.
De aki nekiesik annak jó játékot.
-
mettek
addikt
válasz
proly01 #127331 üzenetére
thrustmastert ne vegyél gari nélkül. Akkor se ha ő 3 hónapot vállal rá. Ugye azért ilyenkor erősen kérdőjeles, hogy az eladó visszafizetné-e neked az árát ha tönkre menne a kormány. Ő hivatkozhat arra, hogy te nem úgy használtad ahogy illene vagy tojik rá, menj bíróságra. Ott meg szerződés nélkül cseszheted. Na meg nem fogsz pereskedni, aminek a minimum illetéke 15.000ft. (jogász vagyok).
Ha logitech a kormány akkor megveheted szerintem mert azokkal nem szokott gond lenni.
-
mettek
addikt
én ezeket a sonykat fontolóra venném, pláne ilyen akcióban.
(#127328) hitchins :
Én tegnap végig nyomtam. 3 különböző pálya volt kiírva futamra 20-30 percre egymástól. Plusz már van bent pár hivatalos FIA futam is megadott dátumokon de majd csak november elején.
Én mentem néhány sport módot illetve csináltam a karriert.
Remélem amúgy hogy később több napi vagy heti verseny lesz a sport módban mert ez így kevés azért.
-
mettek
addikt
válasz
hitchins #127323 üzenetére
2 féle online verseny van:
Az egyik a lobby ahol bárki csinálhat futamot és ott ugye a lobby készítője dönti el, hogy mikor indítja.a versenyt...kicsit káosz jellegű sajnos.
A másik a Sport mód, ahol hivatalos versenyek indulnak de csak megadott időpontban. Pl ki van írva hogy 12:30 a verseny kezdete....erre neked 10 perccel előtte minimum be kellene lépned, hogy normális időmérőt tudj futni, ezzel qualifikálsz egy pozíciót, majd pontban 12:30kor elindul a verseny.
(ne felejts el rányomni az "Enter Event"-re (aminek egy sisak az ikonja asszem) miután belépsz egy futamra mert ha ezt nem teszed meg és csak a qulifikációra, időmérőre nyomsz rá, akkor nélküled fog elindulni a verseny)
-
mettek
addikt
jelentem hogy az alzáról rendelt wheelstand pro kitűnően tartja a kormányt, nem billeg, mozog. Szuper cucc akinek egy kompakt megoldás kell.
-
mettek
addikt
Ahogy igertem irok par szot a thrustmaster t300 gt szettről.
Korábban pc-n volt logitech g27-esem. Ahhoz képest emlékezetből nem sok kulonbséget érzek a force feedback terén. Nyilván csendesebb a t300 és iszonyat kényelmes a fogása. A gt verzióhoz t3pa pedálszett érkezett ami szerintem jobb mint a g27 pedálja de kinek mi. Iszonyat jól el lett találva a 3 pedál keménysége, pont jó, szinte mint a volkswagen passatomban.
A th8a váltó szuper, kényelmes, masszív csak a fokozatokat néha mellérakom, meg kell szokni.
A gt sport pedig iszonyat jó kormánnyal. Hatalmas élmény. Szerintem aki spórolni akar nyugodtan menjen rá a g29re, azzal sem jár rosszul.
-
mettek
addikt
Irok majd egy beszamolot ha kiprobaltam. Sajnos a kormany holnapra csuszott. A valto es az allvany megjott. Valaki irta korabban hogy ez a wheelstandpro billeg....nos egyaltalan nem ugy tunik mint ami billegni fog. Eleg stabil szerkezet és még a szekrénybe is befér
-
mettek
addikt
válasz
#42308056 #127008 üzenetére
nem nem
figyelmesen vezetek, nem játszom roncsderbit. Még kontrollerrel is egész jókat mentem a bétában. Én nagyon élveztem még azt is ahol pl 6. helyen végeztem, iszonyat fílingje van a játéknak és nem érzem, hogy csalna a játék a gép javára, színtiszta vezetési technikán múlik a helyezés.
-
mettek
addikt
döbbenetes, hogy a külön helyekről rendelt t300 kormány, wheelstandpro és a th8a váltó is a mai napon érkezik
komplett lesz a rendszer holnapra. Felszántjuk az aszfaltot
-
mettek
addikt
válasz
WhiteWalker #126708 üzenetére
En mentem több online versenyt is. Kifejezetten kulturalt volt a verseny. Mondjuk van egy olyan beállitás az online versenyeken hogy ha valaki akadályozza a versenyt, pl kicsúszik akkor szellemmé válik és nem tudtok ütközni. Ez baromi jó mert ezzel nincs direkt karambolozas. Nekem az online ugyanugy bejott mint az offline rész.
-
mettek
addikt
Hát ez a GT Sport engem egy verseny alatt megvett. Baromi jó a vezetési élménye. Szép is. A szimulator és az arcade kozott pont jó a balansz. Marad előrendelve.
-
mettek
addikt
válasz
garage112 #126338 üzenetére
Ez azért van mert teljesen statikus a kulső nézetes kamera állás ami baromi rossz. Amikor kanyarodsz kicsit engednie kellene a kamerának oldalra de itt nem. Olyan mintha ragasztottak volna a kocsi fole egy kamerát. Csak belso nezettel érdemes játszani az már videókból is kiderult.
-
mettek
addikt
Ez a star wars bf2 konkrétqn egy hulladék. Embereket nem találom el, mintha nem lenne benne aim assist. Az elozo reszeben azert ment. Itt semmi. Engem halomra ölnek. Vicc.
-
mettek
addikt
válasz
#42308056 #125675 üzenetére
Engem az ilyen autós játékok kb fél óra alatt felhúznak, ha 3adszorrra sem sikerül egy verseny Rage quit van. Engem az idegesít amikor egyértelműen nehezít a játék és az élen lévők zsinóron autóznak, én meg csúszkálok, faltol falig megyek mert irányíthatatlan. A legrosszabb amikor bejön az eső, na akkor műkorcsolya van. Gondolom kormánnyal kicsit másabb a dolog de kontrollerrel vállalhatatlan.
Tökéletesen megoldották ezt a dolgot a Dirt4-ben ahol választhatsz arcadeosabb és szimulátorosabb irányítás között.
-
mettek
addikt
Amazonon vásárolt digitális játék kód beválható, használható magyar profilon?
-
-
mettek
addikt
válasz
Oppenheimer #124400 üzenetére
totál egyetértek. Ha egyáltalán megmarad a technológia a piacon és fejlesztenek is rajta és mondjuk hozza majd a HTC vive felbontását ÉS nem csak ZS kategóriás játékok fogják támogatni az autószimulátorokon kívül hanem pl egy Battlefield is, akkor megveszem én is
-
mettek
addikt
válasz
Viper26 #114452 üzenetére
én most szereztem be a Driveclubot, most ps plus tagság mellett 2000Ft a magyar storeban, én hozzácsaptam a season passt, ami plusz 4000 ft volt, teljesen megéri. A legszebb autós játék playstation-ön. A szimulátor kategóriában pedig szerintem Project Cars 2-re várj ne pedig a GT-re. Előbbi sokkal komolyabb lesz minden szempontból.
-
mettek
addikt
Sziasztok. Ha valakinek több psn-en vásárolt játéka van ps4-re és benne lenne egy profilmegosztásba, néha közös játékba, kérem írjon rám. Nagyon köszi előre is.
-
mettek
addikt
most tulajdonképpen a sztori játékmódban nyújtott teljesítményért kapunk fegyókat meg tárgyakat? Én pl hiába kaptam 40-50-es fegyvereket, nem használom mert egy egylövetűek....azzal a 20onvalahányas fegyverrel nyomom amit az elején kaptam mert az sorozatlövetű. A játék jó de lehetnének változatosabbak a fegyverek mert ez így nem jó hogy ami erős fegyver az csak egylövetű.
-
mettek
addikt
Itt egy EU-s PS4 Destiny kód. Jó játékot hozzá
T5ED-5BNN-8QE3
-
mettek
addikt
válasz
gyuribácsi88 #24813 üzenetére
nekem szedi szépen, 10/1,8 gigánál jár a dolog...látszik hogy sokan nekiugrottak, még a destiny honlapot se nagyon akarta betölteni.
-
-
mettek
addikt
ha valaki szeret online játszani és esetleg meg is veszi a Destinyt például, vegyen fel barátlistára mert nemrég lettem újra konzolos és nincsenek ismerőseim, Köszi
Ps id: KnockOut_hun
-
mettek
addikt
na igen, az a baj, hogy nekem a pc-men egy Razer Tiamat 7.1 üzemel, ami igazi 7.1 és nem generált. Volt Logitech g35-öm is ami generált 7.1 és hadd ne mondjam ég és föld a különbség a két füles között. Ha viszont ez a gold hasonló minőségű, mint a logitech hangja akkor gyors el is felejtem mert a Razer után nem tudnám elviselni, hogy szarul szól. Ez esetben lehet inkább veszek egy hosszabb vezetékes fülest. Köszönöm a segítséget
-
mettek
addikt
válasz
james001 #22244 üzenetére
Köszönöm mindenkinek aki írt róla valamit. Ezesetben tuti beszerzem ha megjelenik.
Még egy dolog...ki használ vezeték nélküli fülest konzolon és milyet milyen tapasztalatokkal? Mert a vezetékest ha bedugom a kontrollerbe iszonyat hamar leszívja ezért valami vezeték nélkülibe gondolkodnék..pl sony gold.
-
mettek
addikt
Valaki aki jatszott a The lost of us-zal segítene hogy erdemes e megvenni a remasterdet? Nem volt akkoriban ps3-am így kimaradt. Köszi
-
mettek
addikt
válasz
ForRedGlory #22192 üzenetére
ebayen 500 ft körül kapsz. De egy előrendeléshez ingyen megkapod.
-
mettek
addikt
válasz
Petya2900XT #22187 üzenetére
Én meg ezekre a ps4 matricákra várok. Jók voltak ps3hoz is. Ha lesz, beszerzek rá valamilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest