- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
Hát gyerekek, én a Dirt 4-et már el is passzoltam... Szerintem nem 2017-hez méltó a grafika...
-
krx21
nagyúr
Dirt 4-et megvette már valaki? Van tapasztalat?
-
krx21
nagyúr
válasz
WhiteWalker #113902 üzenetére
Kiváló grafika, de rövid...
-
krx21
nagyúr
válasz
WhiteWalker #113519 üzenetére
Bizony, szerintem jobb volt mint a 4. rész...
-
krx21
nagyúr
válasz
Vadernagyúr #112816 üzenetére
Nálam a GT alap játék. Első napos vétel. Aztán ha nagyon nem lesz jó, legfeljebb eladom...
De mindenképpen én akarok véleményt alkotni róla, hogy itt az én gépembe... -
krx21
nagyúr
válasz
Vadernagyúr #112811 üzenetére
Nekem is vannak, voltak kételyeim, de a videókat vizsgálva van még remény, hogy jó lesz ez... Reméljük...
-
krx21
nagyúr
válasz
Vadernagyúr #112794 üzenetére
Ez nem korrekt összehasonlítás,...
-
krx21
nagyúr
válasz
Vadernagyúr #112792 üzenetére
Azért majd ha meglátod élőben, szerintem te is érezni, fogod, hogy a ps3 szint emlegetése erős túlzás.
Volt itt aki írta, hogy bizony nagyon szép az... -
krx21
nagyúr
válasz
RangerFox #112684 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem baj, hogy lineáris... Egy nyitott világ, pont megölte volna a hangulatot. Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de a nyitott játékok nálam sokkal hamarabb fulladnak unalomba, mint mikor a játék szépen tervezve, rendezve adja azt amit adnia kell.,.
-
krx21
nagyúr
válasz
WhiteWalker #112641 üzenetére
Vedd ki a lemezt, hagyd abba... Akkor nem a Te játékod. Nem vagyunk egyformák. Ennyi...
-
krx21
nagyúr
válasz
Oppenheimer #112507 üzenetére
Akkor ezek szerint nem próbáltad... Az inaktív pixel távolság és a felbontás nagysága nem ugyan az...
A rácsozódást egy teli színnél is látni, mindenféle kontúr nélkül... -
krx21
nagyúr
válasz
Oppenheimer #112495 üzenetére
Én az alap felbontást meg sem említettem... Már a képontok között lévő távolság is túl nagy. (dot pitch, pixel pitch) Tehát rácsos a kép... Amíg ezt nem szűntetik meg, nálam felejtős... Amúgy Te próbáltad már??? Csak mert a kiváló jelzőt erős túlzásnak érzem...
-
krx21
nagyúr
válasz
Oppenheimer #112479 üzenetére
Mert az olcsóbb paneleket tették bele... Ezt nem nevezném kiforratlanságnak, szerintem tudatos... Majd a PS5-höz készítenek olyat amit már én is megveszek.
-
krx21
nagyúr
válasz
Oppenheimer #112474 üzenetére
Ez így azért nem igaz, mert nagyon jól működik... Engem inkább a szemüvegben látható képminőség zavar... PC esetében is az volt a baj, mikor kipróbáltam.
-
krx21
nagyúr
válasz
jozs6200ax #112190 üzenetére
Szerintem bőven elég...
-
krx21
nagyúr
válasz
Darth_Revan #112012 üzenetére
Boost mód nem hat rá, mert külön pach van hozzá...
-
krx21
nagyúr
válasz
Darth_Revan #111876 üzenetére
Még mindig ott a lehetőség, hogy közvetlenül kötöd és a hangot pedig optikán...
-
krx21
nagyúr
válasz
Darth_Revan #111867 üzenetére
Valószínűleg vagy közvetlenül kötöd, vagy új erősítő... Ezt végig jártam én is. Lett egy új erősítőm...
-
krx21
nagyúr
válasz
A`rpi #111823 üzenetére
Egy vadonat új műszaki cucc kicsomagolása azért más vásárlási élmény, mint aggódni, hogy a használtat vajon mennyire és hogyan használták... Mennyi por lehet benne? Stb.
Bár valószínűleg én jobban féltem és vigyázok a cuccaimra mint az átlag. Ezért kerülöm a használt eszközöket és van aki csak tőlem vesz mindent, mert tudja milyen háklis vagyok...2x20.000 ft árelőny már inkább elgondolkodtató lenne...
-
krx21
nagyúr
válasz
moya#no1 #111545 üzenetére
Klassz. De az nem zavar, hogy jelentősen lecsökken a légszállítási teljesítmény?
Elvileg az adott üzemi hőmérséklet tartásához, adott mozgatott levegő szükséges.. Ha a levegő akadályozva van, akkor, vagy melegebb lesz a rendszer, vagy jobban tekeri a ventilátort, kompenzálva a kisebb szellőző keresztmetszetet.
Ezért lennék kíváncsi ilyen szűrő alkalmazása esetén, hogyan változik a hőmérséklet és a fordulatszám?
Mert, hogy nővekszik az szinte biztos. -
krx21
nagyúr
válasz
Vadernagyúr #111530 üzenetére
Határ eset. Oldalt mennyi a hely? Onnan szívja be és hátra tolja ki a levegőt.
Illetve kérdés, hogy a szekrény hátul zárt vagy nyitott? -
krx21
nagyúr
válasz
Carlos Padre #111167 üzenetére
Nálam ez a fogalom mást jelent...
-
krx21
nagyúr
válasz
A`rpi #111156 üzenetére
Hát igen. Meg lehet lenni nélküle, hisz meg is vagyunk.
Például milyen jó lenne egy stressz teszt progi, amin kijönne a legkisebb hardver hiba is 20 perc alatt,...
Valamint igen az üzemidő és a hőmérséklet kijelzés is jól jöhetne használt gép vásárlás esetén.
De igazából sajnos felesleges beszélni róla, mert nagy valószínűséggel ilyen nem lesz. (Bár lehet a Sony műhelyében van ilyen..)N@idia: Én nem mondtam, hogy játék közben monitorozni akarok bármit is...
-
krx21
nagyúr
válasz
Mister_X #111154 üzenetére
Semmiféle bökkenő nincsen a felvetésemmel, pláne, hogy amit részletezel az pontosan egy PS4 is lehetne.
Mint mondtam nem mindenkinek van rá igénye, azért remélem nem zavarna Téged ha lenne ilyen progi...
Amúgy ilyen cucc szinte minden operációs rendszerhez van, kivéve a konzolok... (PC, telefon, tablet,..)
Biztos azért mert haszontalan... -
krx21
nagyúr
válasz
Carlos Padre #111148 üzenetére
Ja értem... Az igényes sofőr vezet és nem érdekli mi van az autójával a szervizben...
-
krx21
nagyúr
Milyen kár, hogy PS4-hez nincsen letölthető diagnosztikai program. Mely sok klassz infót, terhelés alatti hőmésékklet értékeket, üzemidőt stb kiírna.
Ténylég miért nincsen? Szerintem lenne rá igény, az igényesebb gamer-eknél... -
krx21
nagyúr
válasz
ViharVadász #111000 üzenetére
Konnektoros...
-
krx21
nagyúr
válasz
SH4D0W2011 #110998 üzenetére
Hát nekem az első van... Az a eredeti sony. De ettől még jó lehet a másik is.
Nagyon kényelmes, nem lóg ki usb madzag a gépből, pláne ha 2 kontrollered van, soha nem lesz gondod a töltögétésel... -
krx21
nagyúr
válasz
Daryl Dixon #110395 üzenetére
Hogy tudtál oled helyett ips-t venni???
Oledet az vesz, akinek fontos a fekete... Ips-t pedig az, aki azt sem tudja mi az... Szerintem ez erős paradox.
-
krx21
nagyúr
válasz
Oppenheimer #110184 üzenetére
+1
-
krx21
nagyúr
válasz
Darth_Revan #109347 üzenetére
A gépet csavarozzátok az asztalra, nehogy elemelkedjen...
Este próbálom én is...
-
krx21
nagyúr
4.5 frissítés [link] infó
-
krx21
nagyúr
válasz
vonSux #109128 üzenetére
Igen, ez hihetetlen... Meg az is, hogy valaki kiad 2x annyi pénzt egy 50-60%-al gyorsabb vga-ért.
Persze, hogy sokunkat érdekel...Szerintem ez a világ legtermészetesebb dolga a video játékok kedvelői körében... Akit meg ez nem érdekel, azt gondolom az sem tudja, hogy firmware frissítés lesz...
-
krx21
nagyúr
válasz
hyggelig #109086 üzenetére
Ne jelentsük már ez így ki, mert ez nettó megtévesztés! Pláne, hogy napokon belül itt a boost mód...
Az egészben az a ironikus, hogy legfőképp azok írják akiknek nincs a birtokában PRO.
Tele van a youtube teszt videókkal és a net infókkal, mindenki majd eldönti...(#109089) Darth_Revan: Igen, lehet így is fogalmazni
-
krx21
nagyúr
válasz
#20844032 #108826 üzenetére
Neked mi nem tetszett benne? Én meg venném, de nem tudom rá venni magam. A videok alapján látszik, hogy szép, de félek megbánnám. A nyitott világ nálam sokszor unalmas és az ellenfelek, azok a robot állatok nem tetszenek. Dinoszaurusz robot, melynek a feje egy parapola antenna...
. Mintha valami paródia lenne.
Szóval engem érdekelne tapasztalat kritika is...Bocs, azoktól akinek tetszik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen egeret válasszak?
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PS5 játékok, árak a leírásban
- Nintendo switch OLED
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest