- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Citroware #87470 üzenetére
Nincs ilyen, én mondjuk már a kommentelésről is leszoktam (kezdek leszokni) totál felesleges, hülye kérdésekre özönlenek a válaszok, normális kérdésekre mindenki úgy csinál mint a pingvin. Csak felidegesíted magad azzal hogy olvasod a sok blőd ökörséget, amit egyes emberek kész tényként közölnek mert szerintük az úgy van. (hozzáteszem ez csak a gamer fórumokra vonatkozik) De ha híreket akarsz olvasni, és nincs bajod az angollal, akkor N4G.com.
-
törölt tag
válasz
Citroware #75894 üzenetére
Én a DMZ-be adtam meg a ps4-em IP címét, de csak azért tettem ilyet, mert a codbo3-nál irtózatosan sok volt a laggolás!
Most tökéletes(nek mondható, mert ha éppen kilép két játékos vagy több, akik +klán+-ba játszanak, akkor 2-3mp-ig lag, majd újra fain)
Szóval oda próbáld megadni, hátha segít, ha nem akkor próbálj cserélni router-t.
-
A`rpi
addikt
válasz
Citroware #75887 üzenetére
39. oldalon írja.
-IP nek olyan címet használj ami tartományon belül van,
és más eszköz nem használja. Pl: 192.168.1.150
Gyárilag 192.168.1.100-tól 192.168.1.1.199-ig.
-DHCP Clients List-ben tudod ellenőrizni miket használsz.
-PS4 MAC címét tudod ellenőrizni a fentebb említett Clients List,
vagy PS4 en szintén.Ha sikerrel jártál írj feltétlen!
Ha nem sikerülne, router gondok topikban kérd a szakértők segítségét.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Citroware #72723 üzenetére
Egyet értek a kolléga tanácsával, egy kölcsön router tesztre nem árthat, SŐT!
Amikor vettem a PS4-et 1 hétig szenvedtem, mert a korábbi TP-link routerem nem csatlakozott a PSN-hez, minden lehetőséget végigjártam, itt a fórumon is kaptam segítséget, PS hungary-vel is beszéltem, teszteltem más neten és már routeren is a PS4-et (korábban a PS3-nál semmi gondja nem volt a routernek) és semmi más nem oldotta meg a dolgot, csak egy router csere. Semmilyen egyéb router beállítás és PS net beállítás nem segített, csak a csere. Most egy Mikrotik routerem van és jól működik, szóval egy kölcsön eszköz tesztre megéri.
(#72758) Chereiose: Tuti, hogy nem net probléma? PS4-et be tudod esetleg direktbe kötni, kihagyva a routert, hátha...
-
-
A`rpi
addikt
válasz
Citroware #60615 üzenetére
Előrendeled USA-sotre ból, és jó előtte már elő tudod tölteni.
Emellett egy cimborával meg is oszthatod teljes játékot.(#60618) Tegla80
Semmi realitást nem látok a dologban, ettől függetlenül szívből drukkolok, hogy végre "legen PSN a 19. kerületben". -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony Playstation 4 Pro 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Sony PlayStation 5 (PS5) DualSense Edge Vezeték nélküli kontroller - GARANCIÁLIS!
- Készpénzben Nyugatinál Xbox Series / PS4 / PS5 / Switch vásárlása tartozékokkal, játékokkal
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest