Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Íme, a One UI 8
- Fotók, videók mobillal
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hommeros #18508 üzenetére
Aki egy fél éves használt játékot megvesz 13K-ért az nem "tisztelt" csak simán .....
Tudod a használt dolgok árai az idő múlásával lefelé mennek, főleg a műszaki cikkeké és a játékoké. De nem akarok én itt senkivel erről vitatkozni, madarakat mindenhol lehet találni, akiknek a pénz nem számít, addig amíg nem ők keresik meg rá.
Vannak normális eladók és vásárlók is, innen az apróról elég sok jó üzletet kötöttem már. Ja és meg ne haragudj már, de én pl mindent normális árban árulok, és rendszerint el is adom amit akarok max 3 nap alatt. Megtisztelem annyival a többi értelmes embert hogy nem húzom le őket. Szóval igen, fél éves játékot 8K-ért szeretnék venni, mivel én is max annyit kérek érte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Nintendo Switch OLED + Kiegészítők és játékokkal Húsvétra tökéletes ajándék!
- PS5 Fat + PSVR1 + Kiegek
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Ps5 Slim új DIGITAL edt. 2027.04.07. gyártói jótállás
- Sony Playstation 4 Slim 1TB Szép állapotban, kontrollerrel
- PS4 Slim 500Gb CUH-2216A - Megkímélt állapot - 1 Joystick - FIX ÁR
- Nintendo Switch V2. 32GB. + 128GB. SAMSUNG PRO PLUS Micro SD. kártya.
- Zotac Zone AMD Ryzen 8840U, 16GB RAM, 512GB SSD + original Zone carrying case
- Bontatlan HAMA Speedshot Ultimate egér-billentyűzet adapter
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest