Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bexinho23

    őstag

    válasz BloodRay #162588 üzenetére

    Persze, értem is a problémád. Engem is bosszantana. Viszont annyiból "szerencsés" a helyzeted, hogy alapvetően nem PS-hez vetted, csak jó lett volna vele használni.

    A hangminőség amúgy elég szubjektív (egy komolyabb 5.1-es hangrendszerem van, amit néha fejhallgatóra váltok, így érzékeny a fülem a minőségromlásra), mert sógorom egy 55ezres Turtle Beach fejhallgatóval játszik Xbox-on, ő pl. lecserélné a GOLD-ra azt a fülest. Pedig számomra az a füles mintha tisztább hangot adna le.

    (#162594) Peace

    Köszi, ezt pont láttam a napokban. Viszont az imént futottam bele az 576-os akcióba. Ez sem rossz, s reményeim szerint időben (bár láttunk erre ellenpéldát is) kiérkezik. Amúgy azért merem berendelni, mert fél évig biztosan el leszek vele. AC Origins-re sok időm volt a nyáron, de arra is elmelt 2 hónap, mire szinte platináig jutottam.

    A Battlefield-del viszont pont a gyors áresése miatt várok. Pedig a BF1 premier napja óta nem telt el úgy hét, hogy hétből 5napban ne játszottam volna vele 3-4 órában. De az érzésem és a BF tendencia szerint egy november végi, december eleji 40-50%-os leárazás simán beeshet. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák